Update.

Så dette innlegget kommer til å ta opp en del ting, så jeg håper dere som spør får svar på det dere lurer på, og om noen har noen usakte spørsmål :)

Hvorfor poster jeg ikke like mye som før?
Ganske enkelt å svare på dette; jeg er opptatt og prioriterer andre ting. Nå som jeg går på 2vgs MK vil det si at nesten alle fagene mine er avgangsfag, og jeg er avhengig av å få gode karakterer i alle fag i og med at jeg trenger et høyt snitt for å komme inn på universitetet jeg skal gå på i London i 2015. Jeg skulle gjerne postet oftere, men det er vanskelig for meg å bare sette meg ned, og tvinge meg selv til å skrive...

Hva skjer med 'And Then I Met You'? 
Jeg har virkelig tatt meg vann over hodet når det kommer til denne historien. Jeg nyter ikke å skrive den like mye som jeg ønsker at jeg gjorde, og er usikker på om jeg skal avslutte den eller fulføre. Dette blir dere med på å bestemme, så gjerne si meg hva dere syntes :)

Når kommer boka ut/ hva skjer med boka?
Som dere vet fikk jeg masse gode tilbakemeldinger på 'Don't let go', ikke bare fra dere faste lesere, men også fra andre og til og med voksene. Ved hjelp av moren min, og en som hjalp med med korekturen, kom jeg i kontakt med noen forlag som alle var interesserte. Tilslutt ble det hele litt for mye for meg, dette skjedde i overgangen fra ungdomsskolen til vgs, og oppi det hele fikk moren min kreft og ble alvorlig syk. Det var ikke bare boka som falt bort da, men også mye annet, blandt annet skrivingen min. I denne perioden skrev jeg ikke i det hele tatt, bare når jeg ble tvunget til det, som feks i Norsk timer på skolen. Dette var en tabbe av meg, og det innser jeg nå. Jeg har etter dette valgt å ikke ta opp boka igjen, og 'Don't let go' vil ikke bli gitt ut som noen bok. Det har også vært spørsmål om jeg kan legge historien ut igjen på bloggen, noe jeg skal vurdere å gjøre, om det er noen ønsker om det. 
Likevel kan jeg love dere at jeg en dag kommer til å utgi noe, eller publisere noe av noe slag :) Jeg skal studere journalistik og kreativ skrivning i London, og forfatter drømmen er like strek som før, så dere kommer garantert til å se ett eller anet, får vi da håpe :D haha 

Hva skjer nå og videre?
Akkurat nå er jeg ikke fokusert på denne bloggen i det hele tatt, isteden poster jeg på Wattpad, både på en Larry Stylinson fanfic, og jeg holder på med en Harry-fanfic, som jeg tror dere kommer til å like, om dere digger badass-Harry like mye som meg, heheh ;) Som noen sikkert vet elsker jeg å lese, men jeg leser bare engelsk litteratur, så det har blitt litt unaturlig å skrive fan fictions og andre historier på Norsk for meg atm. Derfor har jeg heller valgt å fokusere mere på å poste på Wattpad fremover. Jeg hadde satt kjempe pris på om dere ville ha fulgt med meg der, jeg vet at noen av dere allerede gjør det, og dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg ser at noen av dere som har vært her helt siden starten, 'votes' for et av kapittlene mine, eller kommenterer! Det gjør meg virkelig lykkelig ♥

Om noen av dere har lyst til å fortsette å lese det jeg skriver, men nå på engelsk, så legger jeg alt ut HER. 
Og her er et lite sammendrag av min nye Harry histroie:

Luca Hall was excited about starting university. Her first day went by better than she thought it would, and everything seemed bright for her! That was until she met Harry Styles; an over tattooed, hormonal and cocky teenage boy, who also happened to be Luca's room mate. With rude comments, teasing and constantly making each other go crazy, the two teenagers bound strongly. Suddenly Luca's uni life looked nothing like she had imagined it would be. 


(Midlertidig cover). Jeg vet det suger, men jeg satte det sammen på tre minutter ( lenge leve latskap... og lekser -.- ). Det er faktisk takket være en leser at jeg skriver denne historien! Hadde det ikke vært for Nora, så hadde jeg ikke skrevet den. Jeg vet det er mange fanficer som dette der ute, men jeg skal prøve å lage min egen vri på dette populære konseptet, haha :) 

Er utrolig takknemlige for alt dere har gitt meg og gjort! Hvor hadde jeg vell vært uten dere? ♥

Skal jeg fortsette på ATIMY?
Vil dere at jeg skal publisere Don't Let Go på nytt på bloggen? (denne gangen med ny korrektur og små endringer i historien).
Er det noen av dere som kommer til å følge med på wattpad, eller blir dette et siste adjø? :'( heheh :P

- Stine :)

Sannheten.

Har innsett at dere, i alle fall en del av dere, faktisk tenker en del over hva som fåregår i mitt liv nå for tiden. Flere av dere har spurt meg hvordan det går, og sagt at jeg kan komme til dere om det er noe. Og dere aner ikke hvor mye det betyr for meg! Dere aner virkelig ikke... Jeg har ikke bestandig hatt noen å snakke med, men nå har jeg fått venner jeg kan stole på, og å vite at til og med noen av dere, som jeg nå ser på som venner også, bryr seg har virkelig fått meg til å tenke. Dere skal få vite litt om hva som foregår inne i mitt hode, uten at jeg gjør det for personlig:

Mamma har kreft. Hun går på cellegift, noe som gjør henne syk og sliten, heldigvis virker det som at hun takler det OK, men det er etter den første behandlingen. Det går litt inn på meg og vite at hun faktisk har hatt en sjanse for å ikke overleve. Hadde kreften ikke vært oppdaget på det stadiet det var hadde hun mest sansynlig ikke fått det like bra, om dere skjønner hva jeg mener. Det skjedde av ren tilfeldighet, så vi var heldige, kan man vel si... Likevel går dette inn på meg, og selvom jeg er en av de personene som smiler, alltid er hyggelig, så vil det ikke si at jeg har det bra hele tiden. Jeg også gråter, kanskje mer enn folk tror jeg gjør, og det er noe jeg hater. Jeg hater å gråte, for da har jeg ikke kontroll over meg selv på samme måte som jeg ellers har.

Jeg har heldigvis noen herlige venner som jeg kan snakke med det meste om, men det er også ting jeg skjønner jeg må holde for meg selv og skåne alle andre for. Jeg lyver ikke, jeg bare gjør hva som jeg vet er best. Det er nemlig ikke alle følelser jeg kan sette ord på, noe som desverre ender i tårer, noe som gjør det vanskelig å forklare for andre. Jeg går igjennom en vanskelig periode nå, noe som påvirker hverdagen min og tankene. Likevel tror jeg ikke at jeg har smilt så mye som jeg gjør nå noen gang før, om det er en god ting eller ikke kan diskuteres.
Jeg skriver ikke dette her fordi jeg vil ha oppmerksomhet; heller det motsatte! Bare glem min situasjon, og fokuser heller på historiene mine. Det er like koselig hver gang dere snakker til meg på facebook, selvom det ikke er mye å si, så er det fint å vite litt om hva som foregår i alle andres liv også. Om dere har mye lekser, hvem bok dere leser, eller hvem sanger dere elsker. Det får meg til å tenke at ting faktisk er OK, og at hverdagen ikke bare er mørk og trist. For det er den ikke; den er full av lysglimt jeg lukker øynene for! Og jeg vil gjerne bli flinkere til å åpne øynene mer.


Tror nok dere vet en del mer om meg nå. Og skriving er min måte å sette følelsene mine litt i perspektiv. Det er mange historier jeg har skrevet men ikke lagt ut for dere. Jeg skriver hver dag, selvom jeg ikke publiserer hver dag. Jeg vil at det dere skal få skal være godt nok og "perfekt" så jeg gjør mitt beste. Håper at også dere vet at dere kan stole på meg like mye som dere sier jeg kan stole på dere. Jeg kan kanskje ikke sette meg inn i alle deres situasjoner, men jeg kan tenke meg hvordan det føles, og om noen trenger å få lettet tankene sine. Slik som enkelte av dere har gjort for meg :)

Over og ut for denne gang :) Nytt kapittel er på vei!
God påske!!!!

-Stine

Mel deg inn i facebook-gruppen!

Bloggen har en egen facebook gruppe der jeg sier ifra hver gang jeg legger ut ny del, og legger ut litt info om saker og ting. Hadde blitt glad for fler medlemmer :D

MELD DEG INN HER!!!

 

-Stine

Ny historie!

Noen av dere - dere som ikke er med i gruppen - kommer nok til å tenke "whaaat?!" Men JA; jeg skal starte på en ny historie! Etter at jeg sluttet å blogge her kuttet jeg plutselig helt ut skriving, og det vil jeg jo ikke. Selvom jeg prøvde av og til så hadde jeg aldri inspirasjon nok, men for noen dager siden så skjedde det noe som fikk meg til å virkelig "våkne opp", og når jeg har det tungt pleier jeg alltid å skrive, så å starte å blogge for dere igjen mener jeg da er en vinn/vinn situasjon. So here I am; skriver dere en ny historie! Dette kommer til å bli sesong 2 av en av mine tidligere historier, og jeg velger å skrive sesong 2 av What makes you beautiful! 

Ny leser eller har ikke lest / husker ikke What makes you beautiful?
1. Du kan enten lese hele historien HER, eller: 
2. Lese sammendraget av historien HER

Hvorfor jeg valgte å skrive sesong 2 av akkurat WMYB?
1. Mange sa de ville ha en sesong 2
2. Vil prøve å skrive i du-form igjen.
3. BOO BEAR <3Noen som er klare for ny historie? (Jeg er!!!!!)
-Stine :)

WMYB- Sammendrag.

Info/sammendrag av fan fictionen What Makes You Beautiful (HER):

*Ditt Navn* får ikke en normal start på sommerferien da hun er nødt til å flytta sammen med moren og faren sin ned til London. Hun forlater bestevenninnen sin Kaja hjemme i Norge, men bare etter å ha vært i London noen timer har hun allerede funnet seg en ny venn; Thomas. Thomas er også fra Norge og han og *Ditt Navn* kommer godt overens med hverandre, men når Thomas forelsker seg i *Ditt Navn* begynner ting å bli komplisert. *Ditt Navn* har nemlig øynene sine festet på Louis Tomlinson. Hun møtte Louis flere ganger helt tilfeldig, og etter en stund fikk de god kontakt. Det hele ser ikke ut til å gå på togskinner da de blir sammen, men de kommer seg gjennom ting som da *Ditt Navn* ble nektet å være med Louis av foreldrene, da hun rømte hjemme fra, da Louis ex-kjæreste ville ødelegge for dem, og da Louis måtte til USA. 
Men kjærlighet er ikke alltid lett. Kjærlighet gjør enn blind, og snart står *Ditt Navn* oppi både et sjalusidrama og en krangel med sin en gang beste og eneste venn. Louis sa at han hadde ordnet opp i alt med ex-kjæresten sin (Eleanor), og hun kom ikke til å plage dem noe mer, men er hun virkelig ferdig med Louis selvom hun sier hun er ferdig med *Ditt Navn* og Louis som et par? Og hva skjer når en person ingne hadde tenkt seg skulle dukke opp i London og ta det som en gang var vanskelig for *Ditt Navn* til et helt nytt nivå!?

Personer:
*Ditt Navn* = Deg.
Louis = "Din" kjæreste
Harry, Liam, Niall og Zayn =  "Dine" og Louis' venner/band kamerater.
Kaja = "Din" bestevenn fra Norge.
Thomas = "Din" eneste Norske venn i London.
Danielle = Kjæresten til Liam
Eleanor = Louis' ex-kjæreste.
Erin og Leanne = "Dine" og Danielles venner.
Audrina = "Din" venn (jobber som stylist).
Mamma og Pappa = Faren din jobber som fotograf..... (ikke så mye mer å si til dem.........)


Gjerne si ifra til folk du kjenner som liker å lese, directioners, venner, del bloggen i grupper, fortell folk osv om historien, det hadde hjulpet på skrive lysten. Jo flere lesere og kommentarer jo mer får jeg lyst til å skrive, så kanskje jeg får tilbake skrivelysten helt av seg selv :D
-Stine :) 

Let go...

Hei! Vet det er utrolig lange siden jeg har skrevet et kapittel nå, eller publisert noe i det hele tatt, noe som har fått meg til å ta en avgjørelse; jeg velger å ikke blogge lengere i 2013. Jeg merker at jeg sliter med å skrive for tiden, jeg får ikke ut ordene og føler at jeg må tvinge meg selv til å skrive.slik pleide det ikke være før. Jeg tror jeg setter for høye krav til meg selv, ikke bare her, men også på skole og på fritiden. Jeg tror jeg har tid til alt, men det har jeg ikke, så derfor må jeg kutte ut noen ting og til nå har bloggen vært det eneste jeg har bekymret meg for. Jeg har helt ærlig ingen ideer til fanficen jeg skriver nå, så da føler jeg for å takke for meg. Jeg kommer enten til å slutte helt, eller ta noen ukers-måneders pause før jeg eventuelt fortsetter på Snøstorm eller starter på en helt ny en. Kanskje jeg plutselig får en idee og skriver en novelle for dere? Jeg er ikke sikker....
Jeg kommer ikke til å slutte å skrive helt, bare på denne bloggen. Skriving er en stor del av livet mitt, og jeg har boken min å fokusere på. Den har tatt lenger tid enn jeg trodde, så jeg håper at i løpet av Februar så skal jeg ha sendt den til ulike forlag for deres vurderinger.
Dere har gitt meg utrolig mye glede, tårer, styrke og masse mer! Jeg kan ikke få takket dere nok for å ha lest og engasjert dere i historiene mine! Dere er utrolige og herlige alle sammen, noe jeg kommer til å savne :'(
Likevel kommer jeg ikke til å legge ned bloggen; historiene er der om noen vil lese dem. Gruppen skal også være oppe å gå for dem som er nysgjerrige på hvordan det går med boken og om jeg eventuelt legger ut noe her nå og da. Om dere velger å melde dere ut, men fortsatt vil vite om jeg starter å blogge igjen, så legg meg til som venn på face, så skal jeg si ifra til dere.

Tusen takk for alt! Håper dere har likt alt av skrivingen min og at dere kanskje kommer til å savne den litt. Jeg vet i alle fall at jeg vil savne dere <3
Hilsen Stine.

BLOGGPAUSE!

Har bestemt meg for å ta en varig bloggpause, grunnet at det er jul og jeg har nok med boken å gjøre for tiden. Føl gjerne for å snakk til meg på facebook, det er alltid koselig å snakke med directioners! Og det er lov til å dele ting i facebookgruppen også, bare det ikke blir for mye spaming ;) Håper alle dere kommer til å ha en fin jul, og kanskje vi bloggen igjen når blogglysten er tilbake <3

Stor klem fra Stine <3

Historien, meg, boken...

Hei! Tror det er på tide med et innlegg der jeg forklarer og forteller litt om saker å ting, både fordi noen av dere spør, og fordi ting kanskje ikke går helt som dem skal for tiden....

Historien(e): Det er mange kapitteler igjen, jeg ve tikke helt hvor mange, men det er en del. Teaseren har jo ikke kommet inn enda, håper dere ikke har glemt den og om dere har så bare les den nederst i kategorien av Pleas Stay. Jeg vet at flere ønsker å se hva som skjer hos Niall og Zayn, og jeg skal få til slik at dere får sett inn i deres hoder også. Pinky Promise blir det ikke skrevet så mye på, som er grunnet at både Benedikte og jeg har mye å gjøre. Men tror ikke vi skal gi den opp, vi fortsetter når vi har tid. Skole kommer først skjønner dere :)

Meg: Det er faktisk noen av dere som har spurt hvordan det går med meg, noe som er utrolig koselig, takker for det :) Og jeg har det bra, veldig bra faktisk! Men det gir kanskje litt negativt utslag på historien, fordi hodet mitt er vel ikke helt nede på jorden om dagen, ehehehe ;) Men ja, det skyldes vel mest skole, venner, andre personlige grunner og..... sånne ting :) Og jeg liker å skrive på historien min, og selvom kommentarene dabber så skriver jeg, fordi det har gått opp for meg at jeg må skrive for min egen del, ikke for alle andres. Selvfølgelig gir jeg mye arbeid i det for å skrive og legge det ut for dere, men dette er min lidenskap og jeg gjør det aller mest for min egne del. Men jeg vet, har ikke lagt hele hjertet og sjelen min i historien, har vel ikke vært 100 prosent til stede hver gang jeg har skrevet de siste kapittlene :/ Håper dere også har det bra, og liker historien! <3

Boken: Fikk noen spørsmål om boken også for en stund siden, men jeg får ikke lov til å skrive så mye om det, sorry :S Jeg får ikke lov til å si noe rett ut skjønner dere, uansett hvor mye jeg vil. Men jeg kan si som så at JA; boken blir anderledes fra hvordan dere leste den (ganske annerledes faktisk), den er under endring og korrektur og YES jeg er spent :D 

Tusen takk til alle som kommenterer og leser! <3
Om dere lurer på noe annet så svarer jeg i kommentarfeltet! 
-Stine 

Ny historie!

Ello people! Så som dere sikkert har skjønt gjennom facebook-gruppen til bloggen, så er en ny historie under produksjon av både meg og en av dere lesere; Benedikte. Vi hr tenkt til å skrive en ny fanfic om Harry, men denne kommer til å bli litt annerledes. Annethver kapittel skl skives av Benedikte og av meg, så hun skriver da kapittel 1, jeg kapittel 2, hun kapittel 3 osv, osv. Det som er meningen med dette er at vi skal skrive fra hvert vårt synspunkt. Benedikte skriver fra jentas synspunkt, som i dette tilfellet er Hope Carter, som kommer fra Doncaster. Jeg skal skrive fra Harry Styles' synsvinkel, så dere får to vidt forskjellige synspunkt :) Føler på meg at dette kommer til å bli spennende, dere <3

Så skal jeg hilse fr Benedikte og si at hun håper dere kommer til å like første kapittel som kommer senere idag! Og alle sammen; hun er kjempe flink til å skrive! Dette er til og med første gang hun skriver en fanfic, så gi henne rosen hun fortjener og kommenter kapittlene hennes! <3 

Kan avsløre at historien skal hete Pinky Promise! Og første del er skrevet av Benedikte fra Hopes P.O.V :)

Tumblr_m9xo5tjcak1r8q6ewo1_500_large

Klare for ny historie?
PS: Om noen skulle lure så fortsetter jeg selvfølgelig på D.L.G, har jo til og med planer for sesong 3 og kanskje 4 :) <3 Legger sjelen min i handlingen og karakterene i Don't let go <3

-Stine 

Livechat/twitcam på lørdag! (send inn spørsmål)

Heihei! Det var ikke så mange av dere som så på twitcamen til Susann (aka. Zumzam) og meg sist gang, men vi syntes det var gøy selvom og bestemte oss for å ha en ny en. Denne gangen er det litt mere planlagt og vi starter og filme rundt 12:00. Og denne gangen skjer det litt i twitcamen, for vi skal nemlig gjøre noe vi er utrolig dårlige på, noe som kan bli interesant å se på for dere, men sykt pinlig å se tilbake til for oss..... Vi kan også svare på spørsmål om dere har noen av dem, og vi blir superglade om mange gidder å se på! :D Håper dere vil, så legger jeg ut link så fort vi er på og poster den på facebooksiden her! Er du ikke meldt inn, så bli det ;) <3 

Om dere vil se den gamle tweetcamen vår så se den her! http://twitcam.livestream.com/bgsvr Anbefaler dere å spole frem til 38:00 for da har vi først bestfriend tag også quickfire! Om dere lurer så er jeg hun med blondt hår og Susann hun med det lange brune håret :)

Still spørsmål nå så svarer vi på det til lørdag! Gjerne om oss, litt som bestfriend tagen eller om andre ting, som om guttene, historien osv. Vi svarer på alt! (vel, det meste) ;)

-Stine 

Bli med i Facebook-gruppen til bloggen!

Tipper jeg har fått noen nye lesere, der ser jeg i alle fall i kommentarfeltet, så anbefaler dere å melde dere inn HER, i facebook-gruppen til bloggen. Veldig koselig om dere gjør det! Legger alltid ut når jeg har postet noe nytt på bloggen og lignende :)

Proxy_large

-Stine

"Når kommer det nytt kapittel?!"

Hei dere! Sorry for lite blogging, men har vært en del på farten, har skrivesperre og har ikke hatt så veldig lyst til å blogge. Kommentarene bare synker og synker.... Dessuten så er jeg utrolig lei av denne historien! Den er dårlig (etter min mening, for jeg vet at noen av dere syntes noe annet), den skulle egentlig vært slutt for en stund siden, og jeg aner ikke hva som skjer videre!? Derfor har jeg bestemt meg for å avslutte historien etter noen kapitteler nå, og heller starte på Liam-historien min, ettersom jeg har mange flere ideer til den. Beklager til dere som så indelig ønsket dere Harry der ute, men jeg bomet helt på skrivemåten min, ideen i førsteomgang, og alt ble bare feil....

MEN: det kommer ny/nye kapitteler idag, det lover jeg! Nå skal jeg bare vaske huset, så poster jeg et kapittel jeg har ferdigskrevet :) Noen som er keene på nytt kapittel?
 Tumblr_m7wfg5ahos1r4rqxco1_500_large

-Stine

Spørsmålsrunde!

Gjetter at en del av dere har noen spørsmål nå, i alle fall med tanke på boken. Men dere må vite at jeg fortsatt ikke vet absolutt alt helt klart enda, men vet en del så hoper det holder til å svare på spørsmålene. Dere kan forsåvidt spørre om alt, til og med ting om meg (hahaha), om dere skulle lure på noe! Bare morsomt det :) Og om det er noe dere lurer på om historien jeg skriver nå, om fremtididige historier, så bare spør... Skal nok svare på de fleste spørsmål.

Dette innlegget blir kanskje slettet senere, så om dere lurer på noe, spør nå... 

Tumblr_m7zg4abuaa1rvevopo1_500_large

:D

What do you wanna know?
-Stine 

Det som bare startet som en spøk...

Ok, så de som kjenner meg litt vet at jeg aldri klarer å holde på overraskelser, kanskje da spesielt vennene mine ehehehe ;) Aldri finn på å kjøp bursdagsgaver med meg, jeg er så fæl til å røpe slikt :P Så jeg hadde aldri klart å holdt meg i to måneder før jeg kunne fortalt dette til dere. Snakket med mamma og pappa, og de sa det var greit at jeg sa det til dere, men på en betingelse: At jeg slettet historien Don't let go fra bloggen. Hvorfor? Jo, det skal jeg si dere :D JEG SKAL GI UT BOK! B-O-K! Don't let go kommer til å bli min aller første bok! Ja, en som dere kan kjøpe i bokhandleren og lese i deres egene hender. Iiiiippp, skjønner dere at jeg var glad nå eller?! Dette er min største drøm, og den går i oppfyllelse på grunn av dere! Tusen takk dere, for at dere ga meg så gode tilbakemeldinger på Don't let go. Spesielt til Aasne, Andrea, Benedikte, Hege-Eline, Sara, Embla, Maria og Susann; navnene jeg finner i hvert kommentarfelt gjennom den historiena, og de som har gitt meg søte tilbakemeldinger. Tusen takk til alle dere andre også, som støtter skrivingen min og leser historiene mine, dette kunne jeg ikke gjort uten dere :)

Jeg sitter og gråter nå, jeg er så lykkelig. Dere har jo skrevet til meg at jeg burde bli foratter, og jeg har spøkt med dere og sagt at dere for holde øynene oppe for en bok fra meg i fremtiden. Hvem skulle tro at fremtiden var så nær?! Vet at det kanskje ikke betyr så mye for dere, men gjett om det gjør for meg! Tenk at jeg, lille Stine fra Skien, skal gi ut en bok. Og jeg er bare femten! Føler at jeg skryter litt nå, men jeg skal la egoet mitt roe seg så fort jeg har skrevet dette. Er bare så himla glad! Har sett tilbake på noen av kommentarene dere har gitt meg på Don't let go, og føler det nesten er trist å måtte slette den, for med historien går kommentarene, og dere kan ikke kommentere den om dere leser den i bokform (om noen leser den igjen i det hele tatt). Håper dere likte min lille overraskelse. Dere var med på å gjorde dette murlig i førsteomgang. Har startet å rette den nå, skrive litt om på den og har fått hjelp av mamma og pappa. Vi har også fnnet et forlag som passer for meg. Så før jul er boken mest sansynlig å få bestilt i bokhandlere eller hos meg. Håper dere vil kjøpe den, hadde i alle fall betydd utrolig mye for meg. Tusen takk dere, for at dere har hjulpet meg med å oppfylle drømmen min <3

Dere skulle sett ansiktet til bestevenninna mi da jeg så det, hun frika helt ut, nesten verre enn meg og begynte å gråte! Hahaha :) <3

Nå har jeg sittet og kopiert ned noen av kommentarene deres inn i et worddokument, for jeg klarer ikke kvitte meg med dem. Dere betyr utrolig mye for meg, uansett hvor dumt dere syntes det høres ut. Jeg ser at på hver del så har Aasne og andrea kommentert noe som får tårene til å trille på meg. Dere er så herlige begge to. Dere aner ikke hva dere har gjort for meg bare ved å kommentere, tusen takk <3 

 


andrea

25.06.2012 kl.21:51

wooooooooooow! for en historie, elsker absolutt alt ved den. Du er virkelig fantastisk god til å skrive! Slutten likte jeg veldig godt, den er ikke som alle andre. du har virkelig talent!

Gleder meg vilt til neste historie!

Er enig med Aasne at du har vokst veldig mye på don't let you go, what makes you beautiful er på en måte veldig annerledes! Er sikker på at den neste historien blir knall bra! stå på, digger deg <3

Aasne

21.06.2012 kl.21:44

DU ER BARE DEN SØTESTE AV DE SØTESTE!! GOSH, du er bare helt vidunderlig! Jeg liker så godt at du setter så stor pris på kommentarene som kommer! Du virker så jordnær og snill. Og ikke minst morsom! Og forresten er ikke den rare følelsen av å være stolt, din helt egen ære? JO!!! Du MÅ bare være utrolig stolt av hva du har fått i stand til nå. Og det er INGEN andre enn deg selv du har å takke for det! Det er DU som gjør all jobben og DU som fortjener alt ros! Du er bare ekstremt flink til å skrive, og det vil komme som et sjokk for meg hvis ikke du blir forfatter! Du fortjener alt det beste i fremtiden, og jeg føler jeg har sett deg vokse gjennom denne historien. Og jeg ville gjerne ha kjent deg på ordentlig. Du er virkelig flink! Jeg er som en stolt storesøster akkurat nå... hahahaahah.... STÅ PÅ VIDERE!! :D

Og delen du skrev i dag, var super! Den var åpen, morsom, klar, strålende, god, virkelig god! Gleder meg til neste del! :DD


Her var bare to av kommentarene deres som fikk tårene til å trille på meg. wow, dere er bare helt fantastiske! Tusen millioner takk <3

Tumblr_m7ue2kjs4g1qipyazo1_500_large

Noen som kommer til å kjøpe boken? (ingen tvans, hahaha, hadde bare betydd utrolig mye!) <3
Edit: Om dere lurer på noe, så kontakt meg bare på facebook, flere som har gjordt det allerede, og da er det litt lettere å svare om dere skjønner...
-Stine :) 

Hi people! :D

Vas happenin, ehehehe?! :)

Så, da er jeg tilbake fra Tyrkia, og kan si så mye som at DET ER GODT Å VÆRE TILBAKE! Selvom det selvfølgelig var utrolig fint og deilig der nede ;) Men å komme hjem til alle de søte kommentarene deres var bare så koselig! Og jeg som trodde at dere ikke kom til å ville lese mens jeg var vekk, men dere er virkelig trofaste! <3 Og takk til deg Susann for at du postet kapitteler mens jeg var borte, du reddet oss alle ;) <3

Nytt kapittel kommer enten til kvelden eller i morra, vi får se litt utover dagen og sånt, men dere fortjener virkelig et kapittel så fort som mulig, eller hva? Og til dere som leser Larry Stylinson fanficen min: Kapittel 2 er lagt ut, så det er bare til å lese, kommentere og stemme <3 http://www.wattpad.com/story/1595427-love-takes-over-larry-stylinson

Og om dere ikke har meldt dere inn i gruppa til bloggen, gjør det for å holde dere oppdatert her:http://www.facebook.com/groups/359024467495951/ (uff, føler jeg maser om det, men det hadde bare vært morsomt om så mange som mulig meldte seg inn <3) 

Og om det er noe dere lurer på så ikke vær redd for å spørre, jeg biter ikke ;) (noe som ikke er fysisk mulig heller siden det er over internett..... Bra tenkt....) :D

Tumblr_m6vna8xc7x1qcfgpgo1_500_large

-Directionstorys

Meld dere inn i facebook-gruppa til bloggen!

Wiii! Jeg laget endelig en gruppe til bloggen, ettersom noen fåreslo at jeg burde gjøre det. Så nå ber jeg dere være så snille å melde dere inn i gruppa her! Da er det mye lettere å se når jeg publiserer innlegg, og da får dere jo også vite hvem jeg er (ikke det at det er noe stor greie altså), men da blir jeg ikke like anonym lengere ;) Og om dere legger meg til som venn så er det bare koselig, elsker å snakke med directioners, og hadde vært koselig å bli kjent med noen av dere lesere <3Det kommer også nytt kapittel i morra, men bare om det kommer minst 12 kommentarer på sist kapittel, er litt opptatt i morra, men er dere flinke skal jeg ta meg tid til å poste det :)

-Directionstorys

Ny historie; hvem?

Juhu! Det blir ny historie vet dere :) Men jeg må bare si at siden det er sommer, og jeg er mye ute og reiser, så kommer jeg ikke til å oppdatere like mye som før, men skal jo får til noen deler/ kapitteler i uka, men kanskje ikke hver dag.... Da får jeg jo også lengere td til å skrive enda bedre ting til dere, så på noen måter er det også et pluss :) Men historie blir det i alle fall, og jeg skal oppdatere så masse jeg klarer! Og Don't let go er ikke ferdig helt enda, det er 2-3 deler igjen ;)

Men nå som jeg skal starte på ny historie så har jeg noen spørsmål som jeg må be dere å være så snill å svare på?!
1. Hvem av guttene?
2. *Dittnavn* eller et bestemt navn? (Jeg foretrekker best å skrive et bestemt navn, men om dere absolutt ikke vil det, så skal jeg nok klare meg.)
3. Likte dere best What makes you beautiful eller Don't let go? (Vær så snill og si deres mening, jeg tåler sannheten altså, haha <3 !!!!)
4. Kapitteler eller deler?
(Liker aller best å skrive kapitteler, og tror jeg velger det denne gangen også, men vil høre deres mening...)
5. Noe dere følte manglet i de andre historiene, eller noe jeg kan gjøre bedre?

-Directionstorys

Svar :)

Directionersstyle: Kan dere ha en ny Louis historie? 
Svar: Det kan jeg god senere, om det er mange som vil det, men tror kanskje jeg skal ta Harry, Liam eller Zayn før den tid, eller hva syntes dere :) Det er jo egentlig dere som bestemmer det...

andrea: Når trekkes konkurransen?
Svar: Det kommer litt ann på egentlig, men kanskje i løpet av en til to uker...

Stine: Hva heter du?
Svar: Nå kan du lure nå ;) Neeei, jeg føler vel egentlig at jeg kan fortelle dere navnet mitt, haha. Dette skulle jo være en anonym blogg, men jeg føler at dere på en måte kjenner meg gjennom historien (ikke det at noe av handlingen er likt i mitt liv, langt i fra, haha! Men på skrivemåten, siden skriving er en stor del av livet mitt....), og er jo venn med flere av dere på facebook og sånn, så noen av dere "kjenner meg" jo. Jeg heter det samme som deg faktisk, spørreren selv ;) Elsk på det navnet <3 :D Oi, det ble et langt svar til et kort spørsmå!

Siri:  Har moren til Lucy kommet i fengsel? Hva skjedde egentlig med henne?
Svar: Neida, hun er fri som en sommerfugl! Men det som skjedde var at barnevernet og faren til Lucy ble enige om at hun ikke kunne bo sammen med dem lengere, noe som er forstårlig siden hun slo... Så hun bor ikke med dem lengere, men sitter heller ikke i fengsel.

(Aner ikke hva som skjedde med skriften over her...) 


Larry <3

Hvis dere lurer på noe annet, så er det bare til å spørre ;)
-Directionstorys 

Konkurransen, info og litt mer ;)

Jepp, jeg har i alle fall ikke glemt den ;) Nå har jeg litt over 950 komentarer, og så fort jeg har 1000 kommentarer, da legger jeg ut konkurransen. Det blir en skikkelig premie, ikke bare en tenging, plakat eller noe, det blir en ting, som har med 1D og gjøre da selvfølgelig :) Og et tips: Har dere ikke lest begge fanficene mine, gjør det nå, for konkurransen kommer til å gå ut på to enkle spørsmål, en fra What makes you beautiful, og en fra Don't let go, så det er bare til å sperre opp øynene når man leser ;) 1000 kommentarer, så legger jeg ut konkurransen!!!

Og om noen lurer: skriver kapittel 31 nå, så den kommer så fort som mulig :)


Noen som er keen på konkurransen? 
-Directionstorys. 


Benedikte, Stine, andrea, Aasne, Mariaa og julie: Dere er verdens herligste, dere aner ikke hvor utrolig mye jeg setter pris på kommentarene deres! Jeg vet jeg har sagt det mange ganger før, men tuuuuusen takk, dere er virkelig bare best. Jeg får så mye mere skrivelyst når jeg leser deres kommentarer, spesielt når dere sier hva dere liker, eller om noe er uklart, det hjelper meg virkelig. Da vet jeg liksom hva jeg kan fortsette med, eller gjøre bedre. Gleder meg bestandig til deres kommentarer, som dere sier dere gjør til nye kappiteler <3 

Og til dere som syntes det er litt vanskelig å forstå: Jeg vil ikke røpe noe, men jeg kan si så mye som at noen av dere tenker riktig ;) Det kommer snart frem i historien, hvis dere fortsatt er usikkre. Og jeg har nå planlagt hele historien helt til slutten, og kan bare si at dere kan glede dere litt, for det som skjer kommer nok til å komme litt overraskende på noen av dere, spesielt slutten... :)

MARATON!!

Ja, de fleste gjettet riktig da, selvfølgelig :) Da blir det maraton som startet rundt 12-1 tia i morra :) Håper dere kommer til å lese og kommentere, er det ikke i alle fall mer enn 6 kommentarer for hvert kapittel blir det et vledig kort maraton for å si det slik... Så 6 kommentarer for nye kapitteler folkens :) Fortell også gjerne folk om det, da er det jo flere som kommenterer, og da varer maratonet lengere og det kommer nye kapitteler så fort jeg har skrevet dem og det er 6 kommentarer +...

Hvem leser maratonet i morgen? :)
-Directionstorys

Hvem skal på meet-up 26. Mai?

Hallo! Da drar jeg til Syden om noen timer, så får ikke postet noen del, men har allikevell fått en venn til å poste for meg mens jeg er borte, så det kommer noen deler :) Er hjemme igjen på mandag, så da får dere nok også en del eller to...
Men det jeg lurte på er om noen av dere skal på One Direction meet upet i Oslo 26. Mai? For om dere skal så hadde det vært utrolig kult å møtt noen av dere! Hvis dere skal, og har lyst til å møte meg kan dere bare kontakte meg på kik, der jeg heter Directionstorys, ironisk nok, haha ;) Så kan vi snakke der, og om dere ikke har kik (Det er en app om noen skulle lure), så bare legg igjen e-postadressen deres, så kan jeg kontakte dere om dere vil :) Håper jeg kan treffe noen av dere da :)
Ha en fortsatt fin 17. Mai! <3

-Directionstorys
 

Historien går mot slutten.....! (Ny historie?)

Heisann! Tusen takk for kommenterene på maratoner igår, dere er så snille og koselige! :) Først så må jeg bare forelle dere at det snart er eksamenstid for meg, så jeg kommer til å få mye å gjøre denne tia, men skal poste deler hver dag, om jeg får anledning til det. Skole kommer før denne bloggen... Men så tenkte jeg å bare informere dere om at historien snart er over! Jeg vet, jeg startet på den for ikke så lenge siden (føles det ut som i aller fall), men jeg tror den går mot slutten... Håper det er i orden, for den kan jo ikke vare i det uenderlige ;) Men da er spørsmålet; vil dere ha en ny historie når What makes you beautiful er ferdig, eller ikke? :) Og om ja; hva syntes dere har vært bra med historien og hva kan jeg eventuelt gjøre bedre neste gang?

-Directionstorys

Hvem er klare for maraton i morgen?!

Vær så snill og kommenter om du kommer til å lese maratonet!!  Er det ikke så mange, er det ikke sikkert det blir noe... :(
Maratonet starter rundt ett i morgen, så håper det passer for alle? Jeg har ikke forhondsskrevet nye deler, så de blir ikke sån kjempe lange, som jeg noe ganger legger ut, men en mellom ting. Håper det er noen som vil lese maratonet denne gangen, og er det ikke så mange, så er det kjedelig å skrive... Og denne gangen gjør jeg det slik:
- Legger ut første del ca. klokka ett.
- Legger ut nye deler når det er 5 kommentarer.
- Hvis ingen kommenterer varer ikke maratonet så lenge, men har tenkt til at det skal vare en stund, om dere kommenterer.
- Slår dere rekorden på anntall kommentarer på et innlegg (14 kommentarer), så kan det hende det blir et mini-maraton på søndag også :)

 Tumblr_lucv68cqo41r5g52wo1_500_large
Noen som kommer til å lese?
-Directionstorys 

Hvem vil ha maraton?!?!

Hei! Fikk en noen spørsmål i spørsmålsinnlegget om maraton, og siden det så ut som i aller fall noen av dere vil ha det, så har jeg bestemt meg for å kanskje ha et til Lørdag. Grunnen til at jeg bare kanskje skal ha et er fordi kommentarene slakker av syntes jeg... Statestikken er fortsatt høy, men kommentarer blir det mindre av. Alikevel er det noen av dere som kommenterer, og jeg blir så glad! Tuuusen takk! <3 

Men hvis det skal bli et maraton så må kommentarene opp syntes jeg, ikke bare på dette innlegget, men også de jeg legger ur i morra også videre... Og spesielt på maraton-innleggene. De siste gangene jeg har hatt maraton så har det vært sånn 4-5 som kommenterte, og da er det så kjedelig å skrive nye deler, for får så lite inspirasjon av det! Håper dere skjønner...?

Så om noen vil ha maraton på lørdag så: KOMMENTER!!! :D Og jeg må vite om noen av dere i det hele tatt kommer til å lese på lørdag, for hvis det ikke er så mange av dere, så må jeg nok flytte det er par dager. Og hvis dere tipser om bloggen til andre hadde jo det også vært fint, alltid bra med nye og flere lesere :)


Hvem vil ha maraton?
Kommer noen til å lese på lørdag?
-Directionstorys

Spørsmål?

Hei! Hvis dere har spørsmål om noen ting, nesten hva som helst; historien, guttene, maraton o.l, så bare kommenter spørsmålet så skal jeg prøve å svare på det. Hadde blitt glad om det var noe dere lurte på, ønsker, eller om det bare er noe dere har på hjertet! Bare kommenter, så svarer jeg i et innlegg senere, i kommentarfeltet, eller i bunn av et annet innlegg :)


Noe du lurer på?
-Directionstorys

Maraton.

Det blir et lite maraton idag, og hvis jeg får tid skal jeg legge ut noen deler i morra også, altså blir det to små maraton de neste dagene. Er litt optatt både idag og i morra, men rekker å ha maraton for dere fordet! Tenker jeg starter maratonet rundt ett eller halv to i dag, så legger jeg ut ny del så fort jeg har fått 4-6 kommentarer. Er det ikke mange som kommenterer gidder jeg ikke ha maraton, for det er ikke noe gøy hvis ingen leser... 

Klare for maraton?
-Directionstorys. 

Maraton!!

Hei! Dere har klart over 50 kommentarer, og da lovte jeg jo at det skulle bli maraton! Så jeg skal bare skrive litt om hvordan jeg kommer til å gjøre det å slikt, sånn at dere er klar over det:
- Jeg legger ut deler når jeg har 4-5 kommentarer, minst. Hvis det etterhvert dabber av med kommentarer er det ikke sikkert maratondet varer like lenge, vi får se hvor flinke dere er med å kommentere da vet dere ;)
- Første del blir lagt ut i tolv tia, tror jeg, også håper jeg å legge ut deler hver halvtime eller etter førtifem minutter, igjen kommer jo det ann på kommentarene.
- Jeg legger ut ganske mange deler, men er ikke sikker på hvor mange enda...
- Også hvis dere linker til bloggen, legger den ut, tipser til andre eller lignende hadde det vært sååå fint! Linker tilbake selvfølgelig, det er bare til å si ifra hvis du har gjordt det, så gjør jeg det samme :D 

Tusen takk til dere som leser og kommenterer, dere er BEST! 


//Bare elsker det bildet av dem!//

Noen som er klare for maraton i morra? 
Og går det greit at det starter rundt 12, eller er det en annen tid dere heller vil?

-Directionstorys.

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » August 2013


hits