Still The One - Del 8 (maraton).

Det hadde gått en time, og Ruby, Sam, Julie og Olivia hang fortsatt etter Harry. Til din store fortvilelse hadde de også fanget oppmerksomheten til Louis. De to guttene leke-sloss i vannet, mens jentene satt på kanten og fniste som bare det. Du lå på en solseng og prøvde å overdøve plaskingen i bassenget og latteren ved hjelp av musikk, men bare tanken på at jentene hadde øynene klistret på Louis ? din kjæreste ? gjorde deg kvalm. Det som fikk deg til å føle deg enda dårligere var at Louis ikke brydde seg om at de sjekket ham ut og så på ham. Han så ut til å like oppmerksomheten, nesten enda mer enn det Harry gjorde! Du viste at Louis likte å få oppmerksomhet, i alle fall om det var for noe han gjorde, likevel kunne du ikke legge skjul på den lille sjalusien du fikk av å se ham kose seg ved å bli sett på. Du burde være den eneste som kan se på ham slik.
«Babe, skal du ikke bade?» Spurte Louis idet han sprutet litt vann på jentene ved bassengkanten. Du himlet med øynene bak solbrilleglassene dine og satte deg opp.
«Nei takk. Jeg tror jeg heller går inn for å ta noe å drikke.» Svarte du og reiste deg. Da du var halvveis til huset snudde du deg. «Noen andre som er tørste?» Ingen svarte deg, så du bare stønnet og gikk inn på kjøkkenet.
«Heisan *DittNavn*, har du det fint med vennene dine?» Spurte faren din som satt ved kjøkkenbenken.
«Egentlig ikke.» Svarte du, noe som fikk faren din til å kikke opp fra pcen sin.
«Hvorfor ikke?» Spurte han nysgjerrig. Du bare ristet på hodet og tokk ut en kartong med juice og et glass fra et kjøkkenskap.
«Hva gjør du?» Spurte du. Faren din var opptatt med å skrive en mail så det ut som. Du antok at det var en kunde. Han hadde vært utrolig travel i det siste og hadde fått fotograferings jobber nesten hver eneste dag, og noen ganger til og med flere på en og samme dag.
«Jeg avtaler et møte i fotostudio med et modellbyrå i morgen ettermiddag. De skal ta bilde av noen nye klær, men det virker som om Joshua er syk. Jeg burde virkelig vurdere å skaffe meg en ny assistent, Joshua er for mye borte.» Mumlet han.
«Jeg kan hjelpe deg etter skolen! Jeg kan komme bort til studioet ditt da!» Sa du glad. Du elsket å kunne være med faren din på jobben, fotografi var noe du syntes var utrolig gøy og du kunne tenke deg å jobbe med det selv.
«Så flott! Kan du spørre om Audrina vil ta av seg stylingen?» Spurte han.
«Jada!» Svare du og tok med deg drikken din ut igjen til bassenget. Det så ut til at de hadde roet seg ned. Harry lå på et håndkle på terrassen og jentene lå og solte seg, mens Louis satt på bassengkanten. Du gikk bort til han og satt deg ned. Lårene deres var presset mot hverandre, noe som fikk hele deg til å gå i flammer.
«Jeg skal hjelpe pappa i studioet etter skolen, så jeg tror ikke jeg kan finne på noe i morgen.» Sa du stille. Louis smilte ned til deg og kysset deg på kinnet.
«Det går bra.» Svarte han. «Ruby og de har spurt Harry og jeg om vi ikke har lyst til å være med på kino etter skolen deres er ferdig i morgen. Jeg ville spørre om du ville være med, men siden du er opptatt antar jeg at det ikke blir noe av det.»
«Skal du dra likevel?» Spurte du. Du håpet virkelig ikke at han skulle det, du kunne forestille deg hva Ruby kunne gjøre med han når du ikke var til stede, noe som satte knuter i hjertet ditt.
«Nei, selvfølgelig ikke.» Lo han. «Men Harry skal gå, bare for å være høflig. Vi kommer jo sikkert til å se mer til dem senere siden de er vennene dine.» Du begynte å le du også.
«Jeg håper ikke det, for jeg er lei av dem allerede!» Sa du. Louis kikket overrasket på deg. «Tror du virkelig at de er mine ekte venner, Lou? Jeg hadde ikke holdt ut med jenter som dem.»
«Så du har ingen jentevenner?» Spurte han litt bekymret. Du trakk på skuldrene.
«Jeg har kanskje mistet sjansen min til å skaffe meg en ekte venn.» Mumlet du mens du tenkte på Katie. Louis sukket og la armen sin rundt deg.
«Jeg er sikker på at du klarer å ordne opp, jenta mi.» Sa han, før han kysset deg mykt på munnen. 

Bewbvfsccaatgd2_large

Første del av maratonet. Det blir ikke mer enn 5 deler, om det blir så mange i det hele tatt.... Sorry :O

Mer?
-Stine 

5 kommentarer

onefanficdirection

02.03.2013 kl.13:21

MEEEEEEEEEEEER<3

02.03.2013 kl.13:21

Meeer!!!!

Benedikte

03.03.2013 kl.11:19

Veldig søtt kapittel, skjønner godt at *Ditt navn* blir sjalu. Håper hun greier å ordne opp med Katie sånn at hun kan få seg en ordentlig venninne :) MEEER!!

03.03.2013 kl.11:21

Meeeeeeeeeer!!!!!

Hege-Eline

03.03.2013 kl.19:35

skjønner at *Ditt navn* blir sjalu ja...

Likte veldig godt at *Ditt navn* sa til Louis at Ruby og de ikke var hennes ekte venner :)

MER! :D

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits