Still The One - Del 7.

Du kikket med store øyne rundt i rommet på leting etter denne Ruby. Du måtte tross alt prøve å finne ut av hvem hun var siden du måtte late som du var venn med henne for å overbevise Louis om at du hadde venner. En elev begynte å lese, og du fikk lyst til å gråte da du skjønte hvem Ruby egentlig var.


«Klart det!» Sa Ruby, før hun slang sitt lange flisete og blonde hår av skuldrene sine. Du klarte knapt nok sitte på stolen din da du skjønte at det som skulle være din redning var den frekke Barbiedukken som hadde vært slem mot Katie dagen før. Skulle virkelig hun være din vei til å overbevise Louis om at du hadde fått deg venner?! For det første kom Louis fint til å forstå at Ruby ikke var din virkelige venn; du hadde aldri kunnet komme over ens med en slik person. For det andre var du ikke sikker på om du kunne overbevise deg selv om at du kunne være venner med henne, og det kun for èn dag! Ruby startet å lese og den lille uroen som hadde satt spire i deg blomstret og ble til frykt. Du kjente hvordan du fikk hodepine av å tenke på skoledagens ende, likevel måtte du bare bite deg i leppa og samle motet ditt. Hadde du gått inn for noe så skulle du fullføre det også!

Så fort klassen var over styrtet du mot jentedoen. Du trengte en pause, et avbrekk og å roe deg ned. Ruby og hennes tre venner Julie, Sam og Olivia hadde under hele timen sendt deg lure blikk, blunket til deg og latt som om dere hadde en intern greie, noe dere definitivt ikke hadde! Du lente deg mot vaskene og sukket tungt. En hvilken som helst annen dag hadde du trukket opp mobilen din for å ringe til Louis og prate med ham, men du kunne ikke. Du kom bare til å røpe deg, og slik din tilstand var nå var du ikke sikker på om du kom til å være helt deg selv om fem timer helle, da Louis skulle få møte dine nye «venner».
«Å, hei, *DittNavn*.» Mumlet Katie som kom inn døren. Hun kikket fort ned i bakken da du kikket på henne.
«Hei Katie, er alt som det skal være?» Spurte du skeptisk. Hun nikket og skulle til og gå inn på en av doene da hun plutselig stoppet.
«Jeg vil bare si deg at du ikke burde la deg lure av Ruby og de andre?» Hun snudde seg forsiktig mot deg og du kunne skimte kjennskap i hennes grønne øyne.
«Jeg prøver bare å skaffe med venner.» Forsvarte du deg.
«Jeg er sikker på at alle på denne skolen ville vært venn med deg om du bare hadde latt dem.» Sa Katie skarpt.
«Men de hadde ikke vært mine ekte venner, de ville bare vært med meg på grunn av at jeg kjenner guttene og er kjæresten til Louis.» Katie hevet et øyenbryn.
«Og Ruby og gjengen hennes er dine ekte venner?» Spurte hun. Du sukket og ristet på hodet. Katie hadde rett, og hun var alt for smart til at du kunne vri deg unna ved hjelp av ord. Av en eller annen grunn hatet du deg selv for at du ikke sa til Louis at Katie var vennen din isteden, da hadde alt vært enklere.
«Jeg trenger ikke venner, ok?» Stønnet du og himlet med øynene. «Alt jeg trenger er å overbevise Louis om at jeg ikke er en taper som ingen vil være med og at jeg ikke kommer til å være ensom mens han er på tour. Og Ruby har allerede vist interesse for å være venn med meg, så jeg tar den enkle veien.» Katie himlet med øynene.
«Burde vist du var sånn?» Mumlet Katie da hun snudde seg.
«Hva mener du?» Spurte du.
«Slik alle andre kjendiser er; overlegene.» Og med det lot hun deg stå igjen med et sjokkert fjes.
***

«Vil du sitte ved siden av meg?» Ruby gliste opp til deg og fikk Julie som satt ved siden av henne til å flytte seg slik at du kunne sitte.
«Ok.» Mumlet du og la til en liten - men falsk - latter. Jentene kniste, noe som fikk det til å gå grøssninger nedover ryggen din. Det var siste time, og du var allerede lei av dem. De hadde vrikket rundt hele skoledagen, bablet om ting som ikke interesserte deg og slengt spydigheter til flere av de andre elevene. Du hadde gått med hodet bøyd mesteparten av tiden.
«Hva skjer etter skolen, jenter?» Spurte Ruby. Læreren hadde fortsatt ikke kommet til timen, så hele klassen utnyttet friheten ved å snake med hverandre.
«Shopping?» Sa noen av jentene i munn på hverandre, du bare himlet med øynene.
«Egentlig så lurte jeg på om dere ikke ville være med meg hjem?» Skjøt du inn. «Vi kan bade i bassenget, også vet jeg at Louis og Harry kommer over senere.» La du til som lokkemat, og de bet rett på.
«Klart vi vil!» Utbrøt de og satt i gang en diskusjon om hvem bikini du skulle gå med for å tiltrekke Harry sin oppmerksomhet. De har i alle fall vett på å la Louis være i fred, tenkte du mens du ikke kunne vente på dagens ende. 

Tumblr_miqjlbi0lj1s5i1p2o1_400_large

Endelig, ikke sant? Jeg vet jeg har vært lenge borte, men er tilbake nå. Ting har vært litt hardt i det siste, men jeg skal ikke la det ta all skylden. Det går helt fint med moren min nå; bedre i alle fall. Ting er ikke like tungt hjemme, og det er ikke sååå mye å gjøre på skolen. Har brukt den meste av tiden min med venner, trene og masse annet. Jeg har faktisk ikke skrevet noen ting på fler uker nå, så det var på tide. Jeg jobber også med en idee til en ny fanfic, som kommer til å være slik jeg pleide å skrive; med skildringer og mer detaljert. Jeg kommer til å fullføre denne først, ta det med ro ;) 
Håper det går fint med dere også! :D

Hva syntes dere om kapittelet?
-Stine 

10 kommentarer

24.02.2013 kl.20:09

Meeeeeer❤❤❤❤❤❤

Sara

24.02.2013 kl.20:15

Du er og blir min favoritt skriver Stine. Så glad for at du er tilbake og reddet dagen min. Fortsett sånn <3

Susann Bjerkseth

24.02.2013 kl.20:22

Mer ♥♥♥

Directionstorys

24.02.2013 kl.20:35

Sara: Du aner ikke hvor glad jeg ble for å høre det! Tusen takk, kommer til å sovne med et smil i kveld :D

Hege-Eline

24.02.2013 kl.20:49

Er kjempe glad for å høre at det går bra!

Ble kjempe glad da jeg kom hjem og så at du hadde lagt ut en ny del :)

du er kjempe flink!

Michelle♥

24.02.2013 kl.21:18

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Aasne

25.02.2013 kl.01:19

Å Stine!! Dette gjør meg glad!! Jeg gleder meg veldig til den ny fanficen din ;) Håper alt går bra med alt og alle! Du er god du ;)

onefanficdirection

26.02.2013 kl.15:37

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR<3<3<3<3<3

Ida Elisabeth.

26.02.2013 kl.21:39

Å, jeg elsker deg! Du får til og med vanlige fanfics til å være gode! (Altså, fanfics skrevet i denne formen.) Mer! <3

Benedikte

27.02.2013 kl.18:04

Utrolig bra dette kapittelet også. Gleder meg til å se hvordan møtet blir :)

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits