Still The One - Del 6.

Personlig info: Tenkte at dere egentlig fortjener å vite 1. Hvorfor jeg startet å blogge igjen, og 2. Hvorfor jeg blogger så dårlig og lite. Jeg fikk vite for noen uker siden at mamma har fått kreft. Bare tenk dere det; å få vite at en person som du elsker så høyt faktisk har kreft. Selvfølgelig tok jeg dette tungt, og jeg druknet megselv i tanker og fortvilelser som jeg ikke fortalte om til noen. Jeg gråt ikke, jeg smilte ikke, jeg var ikke meg selv. Og kanskje aller verst så viste jeg ikke hva jeg følte. Jeg trengte trøst, så derfor begynte jeg å blogge igjen, jeg finner bestandig trøst i ord. Jeg har selvfølgelig også en gjeng med jenter som støtter meg og muntrer meg opp, og familien er viktig. Dere skal vite at mamma har det greit, og hun kommer mest sansynlig ikke til å dø, hun skal ikke dø som hun sier selv. Og det er det jeg håper og tror på...
Jeg er ikke ute etter oppmerksomhet, sympati eller noen ting fra noen av dere. Jeg ville bare løfte noe av bekymringene mine av skuldrene mine og fortelle dere at om jeg ikke blogger på noen dager så er det ikke fordi jeg ikke gidder, men fordi ting ikke er som de pleide å være, det er den eneste måten jeg kan forklare det på... 


Louis overnattet hos deg den natten, i protester fra moren din som mente du trengte søvn, og ikke å ligge å snakke med en gutt til langt på natt. Moren din tok feil uansett for dere lå ikke og snakket, dere lå og koste, kysset og hvisket rolig til hverandre. Morgenen etter ble du vekket med et vått kyss på kinnet, en tallerken med god frokost og en glisende Louis.
«Spis opp, prinsesse, jeg går og tar en dusj.» Sa han og kysset deg på pannen. Du nikket og gjorde akkurat som han sa. Louis laget alltid utrolig god mat, og morgningene han vekte deg på denne måten var alltid de beste. Du våknet ikke opp og tenkte «enda en morgen», men «enda en fantastisk dag», noe som var store forskjeller.

Tumblr_lztfuaeizn1r60zhwo1_500_large

Etter du hadde spist opp snek du deg inn på badet ditt, der Louis sto med håndkledet sitt rundt livet, der det hang farlig lavt på hoftene hans.
«Smakte det godt?» Spurte han og blunket til deg gjennom speilet da han så du studerte kroppen hans. Du smilte og himlet med øynene.
«Jepp, tusen takk.» Svarte du og kysset han kjapt på munnen, før du tok hårbørsten din og gredde gjennom håret ditt. Du tok en rask dusj mens Louis kledde på seg, sminket deg og fant frem skoleuniformen din igjen. Det var heldigvis ikke en voldsom uniform, dere kunne velge hva slags bukse, skjørt eller kjole dere ville gå med, men måtte gå med den lyseblå t-skjorten med skolens logo på, eller den mørkeblå blazeren. Du tok med den skolesekken og Louis kjørte deg til skolen.
«Husk å invitere vennene dine da, jeg og Harry kommer bort til deg etter skolen!» Sa Louis idet du gikk ut døren. Du nikket stumt og smilte svakt.
«Greit.» Mumlet du, før du ga han en klem og et kyss og gikk mot skolen.

Tumblr_mavsuuceha1r1nv1go1_500_large

Det føltes ut som gårsdagen gikk i repeat; du fant plassen din i klasserommet ved siden av Katy, mens du stadig ble slengt gjenkjennelige blikk. Du hadde på en måte vendt deg til at folk stirret på deg grunnet at du var Louis? kjæreste, men det at klassekameratene dine ikke klarte å kikke andre steder kunne bli en vanskelig ting å venne seg til. Læreren kom raskt og startet timen. Kun etter en liten stund falt du inn i en dagdrøm og i en verden der alt var slik du ville. Ingen skole, ingen fans, ingen venner eller foreldre å ta hensyn til; bare deg og Louis. Det hele fikk deg til å virke egoistisk, noe du ikke var, men bare tanken på å kunne være med Louis uten noen ting i veien var så bra at det ga deg frysninger. Plutselig kjente du noen dultet borti deg, og så at Katy kikket intenst på deg og nikket opp mot tavlen.
«*DittNavn*?» Spurte læreren forvirret.
«Unnskyld, hva?» Svarte du uskyldig.
«Jeg spurte om du ville lese neste avsnitt?» Sa læreren mens hun ristet sakte på hodet, oppgitt over at hennes nye elev ikke fulgte med i timene. Du svelget og kikket ned i boken din. Du beit deg i leppa mens du kikket rundt i rommet.
«Egentlig ikke.» Pep du. Du hadde ikke lyst på mer oppmerksomhet enn nødvendig, og læreren lot det gå med et sukk.
«Greit. Ruby, du fortsetter.» Sa læreren. Du kikket med store øyne rundt i rommet på leting etter denne Ruby. Du måtte tross alt prøve å finne ut av hvem hun var siden du måtte late som du var venn med henne for å overbevise Louis om at du hadde venner. En elev begynte å lese, og du fikk lyst til å gråte da du skjønte hvem Ruby egentlig var.

Hvem tror dere er Ruby?

-Stine ♥

9 kommentarer

onefanficdirection

06.02.2013 kl.17:42

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR<3<3<3

Det var utrolig leit det med at moren din har fått kreft! :/ Fikk tårer i øynene! Men jeg håper alt går bra daa <3

Hege-Eline

06.02.2013 kl.17:44

Jeg fikk en følelse av at Ruby er en *DittNavn* kjente fra før av...

MER

Susann Bjerkseth

06.02.2013 kl.21:05

Meeer <3 <3 (pls)

Directionstorys

06.02.2013 kl.21:38

Susann Bjerkseth: pls pls pls ;P

Susann Bjerkseth

06.02.2013 kl.21:43

Jaaa, pls :D <3

Aasne

07.02.2013 kl.04:38

Skrev til deg på face.

Benedikte

07.02.2013 kl.07:20

Jeg syns dette kapittelet var utrolig bra og jeg fikk definitivt lyst til å finne ut hvem Ruby er, og jeg tror det samme som Hege-Eline, at det r noen hun kjenner fra før, eller har møtt før. Gleder meg til neste del :)

08.02.2013 kl.21:13

Meeeeees plsplsplspls!!!!!!

Susann Bjerkseth

09.02.2013 kl.22:19

Venter i spenning her nå altså... Kommer det ikke en del snart må jeg nesten begynne å kommentere med flere forskjellige navn og dialekter sånn at du legger ut en ny en (a) <3

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits