Still The One - Del 5.

Louis kom med maten ikke lenge etter på, og det var først da du merket hvor sulten du egentlig var! Du skulle definitivt ikke ha hoppet over lunsjen. Du og Louis var ikke veldig pratsomme mens dere spiste, og så fort dere var ferdige ryddet dere etter dere og dro. Dere bestemte dere for å kjøre rett hjem til deg og slappe av på rommet ditt. Du hadde noen lekser du måtte gjøre, og Louis hadde ingen ting imot å hjelpe deg med dem.
«Kom igjen!» Sa Louis og hoppet ut av bilen da dere var ved huset ditt. Du tok med deg skolesekken og gikk mot huset hånd i hånd med Louis. Døren var ulåst, så dere gikk rett inn.
«Mamma, jeg er hjemme!!» Ropte du ut da du sparket av deg skoene og gikk videre inn i huset. Louis gjorde det samme som deg og tok sekken din for deg mens du gikk inn i kjøkkenet for å finne moren din.
«Hei *DittNavn*!» Smilte hun og ga deg en klem. «Heisann, Louis. Koselig å se deg igjen!» Sa hun til Louis og trakk han inn i en klem også. Noe du like var at foreldrene dine endelig hadde forstått at Louis bare var bra for deg. Nå for tiden forgudet moren din Louis, og faren din snakket faktisk en del med ham om slike gutteting som ikke interesserte deg. Du kom også like godt over ens med Jay som det Louis gjord med foreldrene dine, og Jay og moren din hadde til og med blitt venninner og gikk på kafe sammen nå og da.
«Hyggelig å se deg også!» Svarte Louis moren din og smilte varmt.
«Vi går opp på rommet og gjør leksene mine.» Sa du og dro med deg Louis ut av kjøkkenet.
«Pass på at hun gjør dem selv, Lou!!» Ropte moren sin etter dere. Louis lo og blunket til deg.
«Hun er så flink, så!» Du fniste og gikk inn på rommet ditt. Louis dumpet ned på sengen din og tok frem bøkene dine. «Vær flink jente nå da.» Sa han og fant frem leksene dine.
«Jeg hater lekser...» Stønnet du. Louis himlet med øynene og la seg på ryggen i sengen din. Du var fristet til å legge deg over ham og bare ligge i armkroken hans og kose, men du viste det ikke ville bli noe av det om du ikke var ferdig med leksene dine. Louis passet veldig mye på deg, kjørte deg hit og dit, så til at du gjorde lekser og fikk gode karakterer, at du hadde det bra og at ingen ting plaget deg. Til tider syntes du at det var litt plagsomt, men det var bare en av de tingene som fikk deg til å elske Louis enda mer. Dere stilte opp for hverandre uansett hva, og du passet like mye på Louis som det han gjorde på deg.

Tumblr_ldahlkbwrd1qeuc6eo1_500_large

Mens du satt og gjorde ferdig leksene dine hadde Louis rappet mobilen din, så han lå og tok bilder av seg selv og bare kikket rundt på den. Stillheten var behagelig, og dagen var som alle andre dager Louis var med deg hjem etter skolen.
«Det er lenge siden du har vært med Thomas nå. Hvordan går det med ham?» Spurte Louis plutselig.
«Det går bra, jeg snakket med han på telefon for noen dager siden. Han er like opptatt med skole som det jeg er, og han har fått seg en del andre venner.» Mumlet du tilbake mens du fortsatte med leksene dine.
«Men hva med Kaja...?» Du stoppet og skrive og snudde deg sakte mor Louis. Han hadde ikke tatt opp Kaja siden hun dro fra London midt i sommerferien, så lenge siden det var fra du hadde hørt fra henne. Dere som pleide å være bestevenner, men alt hadde endret seg da du ble sammen med Louis.
«Det er ikke viktig, hun er i Norge.» Sa du til ham og lukket boken din; du hadde gjort nok lekser for i dag. Louis sukket og kikket ned på hendene sine. Du viste at Louis følte seg skyldig for det med Kaja. Hun hadde sagt til deg at hun ikke kunne være bestevennen din om du var sammen med Louis, fordi hun følte han tok all din oppmerksomhet. Det var kanskje sant, men du gjorde alt for den personen du elsket; og det var ingen andre enn Louis.


«Hei...» Sa du og gikk bort til den triste gutten som satt på sengen din. Han så ikke opp på deg, så du satte deg ned ved siden av ham og la armene rundt midjen hans. «Louis, det går bra. Det eneste som betyr noe er at vi har hverandre, så lenge jeg har deg så har jeg det bra. Jeg trenger ikke Kaja...» Louis kikket sakte opp på deg.
«Men du trenger venner også. Hva skjer når jeg er på tour?» Spurte ham.
«Da har jeg Thomas, Audrina og Danielle.» Svarte du. Louis sukket og ristet på hodet.
«Danielle har dansejobber og Audrina er jo stylisten vår, hun må være med oss. Da har du bare Thomas, ingen jentevenner.» Sa Louis bekymret. Han hadde rett; du kunne ikke snakke med alt med gutter som du kunne med jenter. Du viste at du hadde behov for en jentevenn, men du følte at om du bare hadde Louis kunne alt gå bra.
«Men... jeg har jo jentevenner.» Sa du og beit deg i leppa.
«Har du?» Louis hevet brynene. «Hvem da?»
«Eh, Ruby, Sam, Julie og em...Olivia! Olivia, ja.» Du håpet at han gikk på din lille hvite løgn. Han kom jo uansett ikke til å merke noe om du faktisk ble venner med jentene som hadde snakket med deg på skolen den dagen. Om du bare oppførte deg hyggelig så var de kanskje villige til å henge med deg en dag, og det var nok til å overbevise Louis om at du hadde jentevenner.
«Er de fra skolen din?» Spurte Louis og så litt bedre ut. Du nikket.
«Jepp, de er kjempe søte, kanskje du kan hilse på dem en dag...» Sa du og kysset Louis, dessverre trakk han seg fort unna.
«Inviter dem over hit i morgen, så kan jeg ta med meg Harry for å hilse på dem!» Sa han energisk. Du viste ikke helt hva du skulle gjøre, men hodet ditt nikket uansett.
«Klart det! Det er en plan.» Mumlet du, mens du grublet på hvordan du skulle komme deg ut av den lille knipen.7

423071_538656976165036_1866710800_n_large

Ignoerer alle skrivefeil, og tilgi meg for 0 blogging igår! Men tuuuusssseeeennn takk for de søte kommentarene deres, jeg blir så glad av å vite at dere faktisk liker historien og vil lese <3

Håper dere liker delen!
Mer?
-Stine 

4 kommentarer

onefanficdirection

01.02.2013 kl.18:04

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR<3<3<3<3

Hege-Eline

01.02.2013 kl.18:38

Vet ikke helt hva jeg skal si... men den var bra :)

Må bare si at det var ikke særlig mye skrivefeil, i alle fall som jeg la merke til :P

Gleder meg til neste del <3

Og husk, ta den tiden du trenger, og om du ikke får blogga hver dag så gjør det ingenting :) så lenge du ikke stopper med skrivingen så er det greit <3

Aasne

03.02.2013 kl.23:05

Stine! Long time, no see.. Hei! Jeh hører det ikke går så bra for tiden, så jeg håper at du snart får ting til å gå din vei. Jeg har savnet skrivingen din, så det er godt at du er tilbake.

Jeg må si at dette er ikke min favoritt type skrivemåte, men jeg liker alt som du skriver uansett. Du er flink!! Masse lykke til <3

Benedikte

04.02.2013 kl.07:17

Jeg likte kapittelet og synes det var veldig søtt. Håper ikke *Ditt navn* roter seg borti noe med de jentene da. Gleder meg til neste kapittel :)

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits