Still The One - Del 4.

«Hei!» Louis lente seg over til deg da du satte deg inn i bilen og ga deg et raskt kyss. Han hadde på seg solbriller og en lue for å ikke bli gjenkjent, men du tvilte sterkt på at ingen skjønte det var ham, de fleste skjønte vel at det var Louis som hentet deg. Du smilte tilbake til ham og festet sikkerhetsbeltet.
«Endelig er dagen over!» Stønnet du. Du skrudde på radioen og lyttet til den rolige sangen som ble spilt. Louis lo og tok hånden sin i din mens han holdt den andre på rattet for å styre.
«Jeg trodde du sa at skoledagen var ok?» Sa han forvirret. Du nikket rolig og klemte hånden hans. En av de beste følelsene i verden var å holde Louis i hånden. Fingrene deres passet perfekt mellom hverandres, og hans varme og ru hud føltes fantastisk mot din glatte og kalde.
«Den var også det, men jeg kunne bare ikke vente med å komme tilbake til deg.» Du beit deg i leppa og kikket opp på ham gjennom øyevippene dine. Louis lo sin trillende latter og blunket til deg.
«Vel, jeg er her nå!»Dere bestemte dere for å spise ute før dere dro bort til leiligheten til Louis, der du hadde overnattet de fire nettene før. Moren din hadde ringt deg til morgningen og spurt om du ikke skulle komme hjemom snart, og du hadde lovet henne å komme hjem og sove der for noen netter. Uansett hvor mye du elsket å sove ved siden av Louis i hans seng, så viste du at du også måtte være litt hjemme. Foreldrene dine savnet deg, og både de, Louis og du viste at om ikke lenge kom du til å flytte ut, så om foreldrene dine noen gang klaget eller spurte om du ikke skulle komme hjem snart, sa du alltid ja.
«Hva vil du ha da?» Spurte Louis. Dere fant ut at det var like greit om dere bare spiste på Mc Donalds, så dere sto i kø og ventet.
«Kyllingnuggets og stor pomfri?» Spurte du sukkersøtt. Louis nikket.
«Hvor mange biter?»
«16?» Svarte du og Louis kikket forskrekket på deg. «Jeg spiste ikke noe på skolen i dag.» Sa du for å forsvare deg. Louis så ikke akkurat fornøyd ut med at du ikke spiste. Gjennom sommeren hadde du en del ganger klaget over at du syntes du veide for mye, og Audrina hadde fortalt at for noen år siden hadde hun følt det samme om seg og hadde sluttet å spise. Du hadde fortalt om det til Louis, og han hadde bare kikket dumt på deg og sagt at han syntes du så perfekt ut, og at vekten din ikke hadde noe å si, og selv om det fikk deg i litt bedre humør hindret det deg ikke i å kutte ned på usunnhetene for en periode. Louis likte det ikke, for selv om du ikke spiste usunt lengere ville det ikke si at du hadde så bra kosthold, for du spiste ikke nok. Det kom seg heldigvis etter hvert, og du lærte deg (ved god hjelp av verdens beste kjæreste) at utseende ikke er alt her i livet, og (ifølge Louis) at du var pen, vakker, søt og den mest perfekte jenta han noen gang kunne ha.

Tumblr_mcnrvek4bl1repf39o1_500_large

«Greit. Hvorfor spiste du ikke?» Mumlet Louis da det snart var deres tur.
«Jeg snakket med deg i telefonen, også oppholdt tre jenter meg med masse piss-prat.» Du himlet med øynene bare ved tanken på dem. Det var da du kom på lappen de hadde gitt deg! Du hadde ikke brydd deg om den først og krøllet den bare sammen for så å legge den i lomma, men så nysgjerrig som du var kunne du ikke la være å lure på hva det kunne være.
«jeg går å finner et bord til oss, ok?» Spurte du Louis. Louis nikket glad. Du stilte deg på tå og kysset ham på kinnet før du gikk for å finne et bort. Du satte deg ned og dro frem lappen, før du krøllet ut den rynkete papirbiten. Først leste du av et mobilnummer, som tilhørte denne Ruby jenta. Og under sto det skrevet: Jeg lover deg at du havner med feil folk om du går med Katie. Jeg, Sam, Olivia og Julie kan hjelpe deg ut av krisen! Kom til oss i lunsjen, så kan vi snakke. Xx Ruby. Du viste ikke hvorfor, men det gikk frysninger nedover ryggen din da du var ferdig med å lese. Du kastet lappen i nærmeste søplebøtte, før du gikk for å vente på Louis igjen.

Håper dere liker delen,og takk for kommentarene på forje del! <3
Hva med 7 kommentarer?
- Stine 

8 kommentarer

onefanficdirection

30.01.2013 kl.18:12

MER<33<33<3

Ida Elisabeth.

30.01.2013 kl.21:24

No words. Kan bare glede deg med å si at iallefall jeg (og sikkert mange andre) vil ha mer! :)

Benedikte

31.01.2013 kl.09:21

Kjempe bra, gleder meg til neste del allerede, håper virkelig ikke hun blir en del av de jentene. Det virker i hvertfall ikke som om hun liker dem særlig godt. :) Meeer!!!! <3

Tora

31.01.2013 kl.09:28

Mer!!!

Elin

31.01.2013 kl.12:09

Mer!<3

Sara

31.01.2013 kl.16:49

Wow wow wow hold on a second. Har ikke lest om denne Ruby jenta men jeg liker virkelig ikke første inntrykket av henne eller gjengen hennes. Og Louis er så søt i denne historien jeg dåner nesten <3 Nesten..... utrolig bra skrevet og kan ikke vente til neste del. <3

Hege-Eline

31.01.2013 kl.17:21

Ruby... Liker ikke deg! Jeg bare føler på meg at ho betyr trøbbel, og om *ditt navn* bestemmer å gå med dem kommer sikkert Ruby til å endre ho...

Kjempe bra skrevet!

Gleder meg til neste del <3

Felicite <3

31.01.2013 kl.18:55

mermermer!! <3 Xx

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits