Still The One - Del 3.

Du klarte å komme deg gjennom første time i live, og med en liten omvisning at Katie fant du raskt frem til de neste timene også. Katie var en utrolig søt jente, pratsom og høflig, og hun fikk deg virkelig til å føle deg velkommen selv om du var helt ny på skolen. Da lunsjen kom ga Katie deg tilbud om å sitte med henne og vennene sine, men isteden takket du nei og gikk ut i skolegården. Solen skinte og til å være tidlig på høsten var det ganske varmt, noe det så ut til at flere elever ville nyte de også. Du fant deg et rolig sted på en benk et stykke fra alle andre, før du trakk opp telefonen din fra lommen og fant frem nummeret til Louis.
«Hei, prinsesse!» Svarte Louis glad. Selv om Louis hadde kalt deg prinsesse helt fra dere ble sammen fikk det alltid en varme til å strømme gjennom deg, og rødmen i kinnene dine var umulig å legge skjul på.

Tumblr_lt12hgrbk41qh7a1to1_500_large

«Hei, Lou.» Svarte du tilbake mens du lo litt.
«Hvordan er din første dag så langt? Overlever du uten meg?» Ertet han deg. Du himlet med øynene.
«Uansett hvor grei denne dag faktisk har vært, så vil det ikke si at jeg ikke savner deg og at den hadde vært mye bedre om du også var her!» Forklarer du ham. Du kikker bort mot de andre elevene der du hørte noen jenter sto og lo hysterisk. De sto rundt en gjeng med tre gutter som sto og flørtet med dem, og du måtte tvinge deg selv til å ikke brekke deg da en av jentene slang på håret og lekte «lekker».
«Skulle gjerne vært der med deg. Faktisk skulle jeg gjerne gått på skole igjen, nå som jeg ikke gjør det lenger savner jeg det faktisk.» Sa Louis.
«Jeg skal prøve å nyte det så godt jeg kan.» Lo du.
«Det er bra, *DittNavn*!» Svarte Louis.
«Men jeg må nesten komme meg inn igjen på skolen. Det står noen idiotiske jenter her borte som fniser så mye at jeg tror jeg må kaste opp.» Du skar en grimase mot jentene, som fortsatt var opptatt av de tre guttene. «Ser deg etter på, elsker deg!»
«Elsker deg også! Ha det bra.» Louis laget en kysselyd inn i telefonen, før han la på. Du sukket og reiste deg opp fra krakken igjen, men da du snudde deg rundt så du uheldigvis at jentene som hadde vært så opptatt av de tre guttene hadde vendt oppmerksomheten vekk fra dem. Og med ditt uhell hadde de dessverre lagt merke til deg.
«Å! *DittNavn*!!» Ropte en av dem og kom løpende mot deg. Du hevet brynene og gikk like rolig i retning av skolen, der jenta kom løpende rett mot deg. «Hva gjør du?»
«Jeg måtte bare snakke litt i telefonen.» Du trakk på skuldrene og håpet at jenta og hennes to andre venner skulle la deg være i fred, men de fulgte etter deg.
«Med Louis?» Spurte en av de andre. Du nikket rolig og skjøv opp døren inn til skolen og gikk i retning av kantinen. «Åh, forresten så ba Ally meg om å gi deg ette.» Hun samme rakte en rosa papirlapp ut mot deg og smilte.
«Hvem er Ruby?» Spurte du forvirret. Jenta og de to andre kikket på hverandre og lo.
«Ruby er din redning om du vil bli godtatt her på skolen.» Svarte jenta igjen. «Jeg heter Sam, dette er Julie og Olivia. Gjør det som er best for deg, les lappen, så ser vi deg i morgen.» Sam ga deg et slengkyss, før hun, Julie og Olivia vrikket av gåre, men ikke før Sam hadde snudd seg mot deg igjen, blunket og lagt til et «hils Louis.»
Tumblr_mhdrtlcvef1rtn6zeo2_250_large

Ble litt satt ut igår da jeg fikk en ganske så dårlig nyhet som virkelig gikk inn på meg, men med god hjelp fra fire av mine fantastiske bestevenner så føler jeg meg bedre. Og skriving gjør meg også i bedre humør,og får tankene mer mot det positive, så her har dere enda en del! Håper dere liker den, kommer ny del i morra :D

Takk for de søte kommentarene på sist innlegg, dere fikk meg til å smile, noe jeg trengte :)
Mer? 
-Stine 

6 kommentarer

29.01.2013 kl.18:47

Meeeer!!!

Benedikte

29.01.2013 kl.18:58

Helt fantastisk kapittel, jeg holdt på å dø av latter av de jentene og reaksjonen til *Ditt navn*, helt fantastisk <3 Håper det kommer mer snart og at det går bedre med deg etterhvert :)

onefanficdirection

29.01.2013 kl.18:58

MEEEEEEEEEEEEEERR<3

Directionstorys

29.01.2013 kl.19:05

Benedikte: Takk, kjempe glad du liker det! Og jeg kommer meg nok etter hvert håper jeg.... <3

Ida Elisabeth.

29.01.2013 kl.20:59

Gleder meg alltid så mye over delene du poster, og må innrømme jeg blir litt trist når de er over så fort. Men det går seg vell til etter hvert. Blir mer og mer forelsket i historien for hvert ord jeg leser, noe som virkelig betyr at du iallefall har fått min oppmerksomhet! Mer, Stine! :)

Hege-Eline

30.01.2013 kl.16:25

Supert!! :) Klarte ikke la være å flire litt av de jentene, og jeg kjenner meg igjen på *ditt navn*'s reaksjon :P

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits