Still The One - Del 2.

Du beveget deg over skolegården og som om ikke det var ille nok at du var nervøs, så kunne du både høre og se blikkene som folk slang i din retning. «Hvem er det?» «Hun er ny her...» «Det er hun som er kjæresten til Louis fra One Direction!!». Å overhøre hviskingen og bare late som du ikke la merke til at andre elever glodde på deg var vanskelig, men det eneste du kunne gjøre var å heve hodet høyt, se avslappet ut, og stappe øreproppene til Iphonen din i ørene for å håpe at musikken kunne roe deg ned.

Tumblr_lnx3c4fn981qm5btmo1_500_large

Du stresset med å finne det riktige klasserommet du skulle ha timen i, og selv om det var enda fem minutter til timen startet var det nesten fult i klasserommet. Du kikket ned i gulvet mens du gikk til bakerste rad og fant deg en ledig pult, før hu trakk frem Iphonen for å skifte sang. Da Count on me av Bruno Mars ble spilt kjente du den gjenkjennelige klumpen i halsen kvelte deg. Hver gang du hørte den sangen fikk du trangen til å trykke videre til neste, men noe holdt deg bestandig igjen. Det var savn. Den sangen hadde vært deg og din gamle bestevenn fra Norge sin sang; sangen som beskrev vennskapet deres. Det var en fin sang og du likte den godt, hadde den bare ikke minnet deg så om Kaja, din gamle venninne. Helt siden du sendte henne den meldingen om at du var lykkelig med Louis, og at hun måtte velge om hun ville ta kontakt med deg igjen eller ikke, og at du savnet henne, hadde du ikke hørt noe fra henne. Det var som om hun var slettet fra livet ditt, og i Kajas hadde du aldri eksistert.

«*Ditt Navn*?» Du kunne høre navnet ditt ble sagt, og rev ut øreproppene fort av ren refleks.
«Ja?» Ved siden av deg satte det seg ei jente ned. Hun hadde rett, langt hår og to grønne øyne som strålte varmt mot deg.
«Hei, jeg er Katie!» Sa hun og strakte hånden sin ut for deg til å hilse. Du tok den og ristet den kort.
«Hyggelig å møte deg.» Smilte du. Du lå vek Iphonen din da du så læreren komme inn i klasserommet og rotet nedi sekken din for å finne riktig bok.
«Jeg vet hvordan det er å være ny her. Og det må være enda vanskeligere for deg som på en måte er kjent også.» Hvisket Katie. «Så jeg tenkte jeg skulle tilby deg og henge med meg og vennene mine i friminuttene?» Du nikket sakte mens du tenkte deg om. Du hadde jo ikke akkurat noe bedre å gjøre, hadde du? Gjemme deg på doen var ikke et alternativ, og du hadde ikke lyst til å være alene heller.
«Det høres supert ut!» Smilte du takknemlig. Katie ga deg en tommel opp, før hun snudde seg mot læreren.
Tumblr_lu7je7dxyc1qixn5qo1_500_large

«Jeg vil dere alle skal legge merke til at vi har en ny elev i klassen; *Ditt Navn*. Vær snille og gi henne en fin start på skolen, og det hadde vært fint om noen av dere kunne ha vist henne rundt på skolen.» Sa læreren etter å ha fått klassen til å falle i ro. Alle snudde seg mot deg, og du var i ferd med å protestere og si at du fint kunne klare deg selv, da Katie avbrøt deg.
«Jeg gjør det! Hun har allerede lovet å henge med oss i friminuttene!» Gliste hun og blunket til deg.
«Som om hun vil henge med deg!» Kunne du høre noen fnøs fra andre siden av klasserommet. Du hevet øyenbrynene og kikket i retning av stemmen. Selvfølgelig var det en levende Barbie som snakket. Ei jente med flisete og tupert, blondt hår, lav utringing på genseren og verdens trangeste bukser. Du måtte anstrenge deg for å ikke himle med øynene. Ved siden av hvilken som helst annen elev kunne du se at hun var «sjefen» på denne skolen. Det var alltid en jente som var frekk, brukte alle sine muligheter til å få oppmerksomhet og uheldigvis fikk hun alltid det også. Slik hadde det vært på din gamle skole, og selv i England så det tu til å være slik.
«Så klart jeg vil det, Katie virker kjempe hyggelig.» Sa du høyt og smilte til Katie som hadde krympet seg litt. Hun bare trakk på smilebåndene og kikket ned i pulten sin.
«Så flott, *Ditt navn*. Da viser Katie deg rundt!» Sa læreren, før hun snudde seg mot tavlen og skrev opp sidetallene dere skulle jobbe med for timen.

Tumblr_lxjes7sdj31r8ey73o1_500_large

Håper det ikke er for kjedelig, men det er viktig å starte og komme skikkelig inn i historien :)

Mer?
-Stine :)

8 kommentarer

onefanficdirection

27.01.2013 kl.14:56

meeeeeeeeeeeeeer<3<3<3<3<3<3

Susann Bjerkseth

27.01.2013 kl.15:19

Mer!! <3

Ida Elisabeth.

27.01.2013 kl.15:25

Kjedelig? No way! Det er sånn det skal være det! Gleder meg til å lese resten av denne historien, etter som jeg elsket den første ''sesongen''. Mer! :)

Sara

27.01.2013 kl.16:18

Digger denne delen. Er veldig spent på del 3 og få vite mer om Katie <3

Felicite <3

27.01.2013 kl.16:19

Elsker historien så langt! Masse mer! <3333 xx.

Hege-Eline

27.01.2013 kl.16:23

Det er ikke kjedelig, det er bare sånn det blir i sarten... hadde det skjedd for mye hadde det vært vanskelig å få med seg noe!

MER!! <3

27.01.2013 kl.23:32

Kjedelig?? No way!!!! MEEEEEER!!!!

Benedikte

29.01.2013 kl.08:58

Synes det var en søt del jeg :) og man trenger alltid en god start for å kunne skrive videre. Sorry for at jeg ikke har kommentert før nå, men har vært ganske opptatt i det siste. Men måtte jo selvfølgelig tilbake til dine fantastiske og avhengighetsdannende historier. Gleder meg til å lese videre <3

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits