Info.

Tenkte bare å komme med et kort info innlegg, for jeg føler for en oppdatering angående bloggn:

1. Jeg vet jeg ikke oppdaterer like mye som før, og at det derfor kan være vanskeligere å sette seg inn i historien, men jeg gjør virkelig så godt jeg kan! Jeg er litt somlete noen ganger, men det er i bunn og grunn like vanskelig å sette seg inn i historien for meg kun noen ganger i uka som det er for dere å lese den.

2. Dere har vel ikke glemt Don't let go enda, har dere vel? Og som dere vet så er den blitt gjort om til en bokversjon (nei, den er ikke utgitt). Jeg har/hadde planer om å gi den ut, men har plutselig begynt å tvile... For det første er skolen mye viktigere enn skrivingen. Om jeg noen gang skal kunne bli de tjeg ville bli så må jeg fokusere på å jobbe nå, for å kunne gjøre det jeg vil senere, som er å skrive. For det andre så har skrivingen min endret seg så fra den tiden. Historien ble skrevet i April, og jeg vet at slik det ser ut nå så er jeg ikke "fornøyd" med den. Jeg sier derfor ingen ting sikkert, og om jeg kommer til å skuffe dere om jeg bestemmer meg for å heller vente å se om noen kan være interesserte i noe av det jeg skriver i fremtiden, så beklager jeg det. Det siste jeg vil er å skuffe noen! 

3. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere ville kommentert mer, jeg merker at når det er fler kommentarer så har jeg mer lyst til å skrive. (vet det ikke burde være sånn, men slik er det).

4. (har blitt bedt om dette så mange ganger av bestevennene mine, så gjør det enderlig <3) Jeg har altså en andre blogg, der jeg blogger sammen med fem av vennene mine fra skolen. Det er en blogg som vi skriver om alt på, og det er både vi jenter og en gutt som blogger, så vi har flere "synspunkter" på hverdagen. Dessuten går vi på media, og man får et innblikk i hvordan skolegangen er på den linjen :) HTTP://RANDOMKAOS.BLOGG.NO

5. Jeg håper dere alle har hatt en god jul, og at dere fortsetter å kose dere fremover og får en fin start på 2013! :D Dere betyr utrolig mye for meg, og har gitt meg så mange smil uten at dere egentlig kanskje har vist om det. <3Hilsen Stine!
 

Én kommentar

Hege-Eline

28.12.2012 kl.22:54

Jeg vil bare si at jeg syntes at du bør gjøre som du vil med boken, for det er ikke morsomt å gi ut noe man ikke er fornøyd med selv. Jeg har også lagt merke til som du sa at skrivingen din har forandret seg... Syntes den har blitt bedre :)

Håper du også har hatt en fin jul og godt nyttår :D

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits