Louis novelle av Lisa.

Jeg har alltid hatt lyst til å ha en kjæreste som Louis, og nå nå sto jeg rett ved siden av han. Det var utrolig. Jeg kjente magen begynte å krible. Jeg kjente sommerfuglene romstere i magen min. «Går det bra med deg?» Louis myke stemme fløyt gjennom øret mitt. Jeg kikket opp på de grønnblåe øyene. «Det går fint..» Jeg reiste meg fra sanda. «Hva gjør du her egentlig?» Jeg spurte nysjerrig. «Måtte bare gå en tur, jeg pleier og gå turer noen ganger for å få vekk alt det stresset.» «Jeg skjønner. Jeg pleier nesten alltid å gå turer jeg og, du føler deg mye bedre etter det!» «Ja man gjør det, det ble jo mye bedre nå da, siden jeg møtte deg!» Jeg rødma og så ned i sanda. «Så hvor bor du?» Jeg forklarte Louis hvor jeg bodde, jeg er ikke noe flink til å forklare ting. «hæ?» louis så på meg forvirret. «Haha,hvis du har tid så kan jeg vise deg?» Jeg lo og så på Louis. Vi gikk opp mot veien. Jeg så i sidesynet at Louis så ned på bakken, jeg snudde hodet mitt forsiktig å så på han. Det nydelige ansiktet. Jeg gikk lengre opp veien Louis følgte etter meg. Vi gikk ett stykke opp i gata. «Ja her bor jeg da!» jeg kikket på Louis. « Du vet vi er naboer» Louis smilte stor å kikket på meg. «Seriøst? Så kult!» «Ja ikke sant, kom over til meg etterpå da! Så kan vi finne på noe!» Louis smilte mot meg. «okei! Greit for meg» Jeg smilte tilbake « Da snakkes vi» Louis vinka til meg mens jeg gikk inn huset. Jeg skjappa meg opp til rommet mitt. Jeg heiv meg i dusjen og dusja håret osv. Jeg skjappa meg ut og tørket meg, jeg tok bare på meg noe enkelt som en topp og en bukse. Jeg hadde håret mitt slett. Jeg orka ikke ha det i en hestehale for da så jeg ut som en rotte.

 

Jeg gikk ut av huset, det hadde gått sånn ca en time, jeg håper ikke Louis tror jeg var for påtrengende siden jeg kom liksom med en gang. Jeg ringte på forsiktig på ringeklokka. Jeg ble møtt av Louis smilene ansikt. «så rask du var» Louis kikket på meg. «Du er nydelig» Jeg ble litt overasket over å høre det pga, jeg hadde ingen sminke eller noen ting. «Tusen takk» Jeg hvisket lavt mens jeg kikket ned i bakken. «Stig på, bare føl deg som hjemme» Jeg gikk lengre inn, det var fantastiskt! Det var så bra dekorert og pynta og alt. «Du har ett fantastiskt hjem boobear» boobear bare glapp ut av munnen min. Louis kikket rart på meg, jeg lata som om ingen ting skjedde. «Så hva vil du gjøre? Vi kan spille på play station ellerno?» Louis kikket søtt på meg. «Greit for meg» Jeg smilte og nikket. «Vi kan spille mario, haha tulla» Jeg så på Louis at han egentlig hadde lyst til å spille det. «Det er greit for meg elsker mario jeg!» Vi satte oss i sofaen. Jeg kikket på Louis. «Jeg kan hente litt snacks?» «Ja» jeg smilte stor mot Louis. Jeg elsker godteri så det var bra. «Hva er yndlings godteriet ditt?» Louis kikket spørrende på meg. «Skjokolade» Jeg fniste og så på Louis. «Min og!» begge to begynte og le samtidig. «hvorfor gikk mushrommen til festen?» «Seriøst Louis?» Jeg braste ut i latter. «kan du svaret??» «Ja, fordi han var en fun guy» « ja er den ikke bra!!» Louis holdt på å le seg ihjel. Jeg bare satt og lo og rista på huet.

 

Vi starta og spille mario, jeg vant nesten hele tiden over han. Den 5 gangen han vant så tok han skjokoladen og klasha den i ansiktet mitt. «Louis» Jeg braste ut i latter igjen. Han fniste stille for seg selv. Louis er en helt utrolig gutt, han er så morsom og søt. Jeg tenker nok at vi kommer godt over ens.

 385027_536464319712512_438959644_n_large
Skrevet av Lisa :)

Likte dere den?
-Stine 

Én kommentar

Sophie

07.10.2012 kl.15:57

Jeg skjønte den ikke helt. Kjente de hverandre fra før, eller var de venner? De var jo naboer så burde kanskje sett hverandre før?

Pass på å skrive i samme tid hele tiden, og prøv å ikke bruke ord som ca, osv og hvertfall ikke liksom. Det gjør teksten vanskelig å lese, vet at når du leser den selv flyter den sikkert bra i hodet ditt, men det er vanskelig for meg å lese flytende. Men sånn er det når man skriver, man ser det sånn man egentlig har det inni hodet sitt, og da ser man ikke feilene! Jobb med dette, så tror jeg du kan nå langt! Jeg tror du har potensialet til å skrive fantastiske historier.

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits