Pinky promise: Kapittel 14.

Kapittel 14: Hva med en date?
Savner du meg? ;) xo Haz

Jeg vet ikke hva som var galt med meg, men jeg klarte bare ikke la være å tenke på Hope. Krøllene hennes, hennes sjenerte smil, og de runde, vakre øynene hennes. Bare tanken på at noen kunne la være å like henne gjorde meg nesten vondt. Hun var snill, koselig og morsom, og utseendet hennes var langt over middelmådig! Det hadde sikkert noe med hvordan hun var på skolen, tenkte jeg. Kanskje hun var bedre enn alle de andre, og folk var misunnelig på henne. Jeg kunne skjønne om jenter glodde stykt etter henne, for med hennes kropp og ansikt hadde slev jeg vært misunnelig..... om jeg var jente da, såklart.

«Skjer a?» Stemmen til Louis fikk meg til å skvette høyere en jeg noen gang hadde gjort, og jeg skulte bort på han der han slang seg ned på sofaen og plasserte føttene sine i fanget mitt.
«Ingen ting.» Mumlet jeg og himlet med øynene. Louis trakk på skuldrene og trykte på en knapp på fjernkontrollen, noe son fikk et realityshow til å poppe opp. Louis sukket og skippet gjennom kanal etter kanal mens han nynnet på en gammen The Fray sang. Plutselig vibrerte mobilen min i lommen, og jeg rev den raskt frem, spendt på hva Hope svarte.

Haha, er vist noen som savner meg i alle fall :) x Hope

«Hvem er det?» Spurte Louis og kikket på meg der jeg humret ned til mobilen min. Han løftet et øyenbryn og kikket ventende på meg.
«Eh... Bare Niall.» Jeg kjente kinnene mine ble varme idet jeg kremtet og tastet inn en melding tilbake som sa at jeg savnet henne mer enn hun ante. Det hele var skrevet på en ironisk måte, men bak ironien lå også sannheten.
«Så hva sier han? Hvordan har guttene det?» Spurte Louis og skrudde av tven, der det tydeligvis ikke var noe som fanget interessen hans.
«Han hilser? Og han har det bra... tror jeg i alle fall.» Jeg var en elendig løyner, hadde alltid vært det, men så alltid ut til å klare å komme meg ut av mange situasjoner uansett. Men med Louis var de annerledes; en bestevenn ser rett inn i skjelen til en annen.
«Ja så ja, kanskje jeg kan få se den meldingen?» Louie hevet brynene sine og gliste stort. «Eller vil du heller fortelle meg hva det virkelig står på de meldingene?» Jeg sukket og kikket ned på mobilen min igjen.
«Lou, kan jeg snakke med deg om noe?» Spurte jeg stille. Det overrasket meg at jeg var så sjenert når det kom til akkurat dette, for det var jo ikke slik at Louis og jeg aldri hadde snakket om et slik tema sammen, vi hadde snakket om absolutt alt du kunne tenkte deg, så dette burde ikke ha vært så pinlig.
«Klart det, kopis!» Louis satte seg opp og slang armen sin rundt skuldrene mine. «Snakk til meg om hva som helst du.» Jeg nikket stille og la mobilen min på bordet før jeg kikket tilbake på ham.
«Jeg tror jeg er forelsket i Hope.» Jeg ristet på hodet og kikket ned på hendene mine mens jeg rødmet. «Jeg mener, jeg liker henne kjempe godt og slikt, og jeg har følelser for henne. Jeg tenker på henne hele tiden og jeg ser henne hele tiden for meg. Jeg så henne for bare tre timer siden, og allerede savner jeg å snakke med henne!!» Stønnet jeg. Louis bare klukklo og smilte til meg.
«Slik skjer når kjærligheten slår til.» Lo han og klemte meg. Jeg dro meg unna.
«Du skjønner ikke Louis. Husker du før vi dro hit, jeg sa at jeg var fornøyd med å være singel, og det er jeg også. Men etter jeg møtte Hope...»
«Det er ok å forandre mening, Hazza.» Trøstet Louis. Jeg kikket sakte opp på ham og trakk på skuldrene. Ting var mer komplisert enn som så, dette var bare en liten bagatell i forhold til det som virkelig uroet meg!
«Det er ikke det verste.» Sa jeg. «Jeg lovet Hope å ikke falle for henne da jeg sa jeg skulle late som jeg var kjæresten hennes, men det ser vist ut som jeg har brutt løftet allerede. Hva skal jeg gjøre, Louis?» Louis kikket ut i luften, og sakte formet det seg et lekende smil på leppene hans, noe som signaliserte at han hadde en idee på lur.
«Be henne ut på date. Nå. Send henne en melding og si at du plukker henne opp klokka sju, da får hun to timer på å stelle seg. Og når daten er ferdig, som egentlig bare skal være en del av kjæreste-leken deres, så sier du at du har ekte følelser for henne og kysser henne. Så blir dere lykkelige begge to, gifter dere, får barn og jeg blir verdens beste onkel! Ja, der har vi planen!!» Jeg kunne ikke la være å le og klemte Louis.
«Jeg likte i alle fall den første delen av planen din, så kanskje det skal gå.» Gliste jeg. «men onkel blir du ikke før om en stund, gå og mas på Zayn om det.» Jeg smilte til ham en siste gang, før jeg gikk til gjesterommet og sendte en melding til Hope om daten. Og etter bare fem minutter fikk jeg svaret jeg hadde håpet meg, og som satte nervene i sving:

Greit, ser deg da <3 xo Hope.

Tumblr_mbfss9eaqk1rzsufbo1_500_large

Hei folkens! Da har jeg dratt til Kreta, men har forhåndsskrevt noen deler, så dere får oppdateringer gjennom uken, men jeg får ikke lagt det ut på facebook, så dere må skjekke selv når delene er kommet ut. Håper dere som er ferdig med høstferien hadde det fint, og til dere som har startet på den kommer til å få det fint! <3 Litt kort og dårlig kapittel, men måtte bare oppdatere noe :) 

Klarer dere 8 kommentarer?
-Stine  

8 kommentarer

Fanficod

08.10.2012 kl.16:51

Yes, endelig !! Utrolig bra skrevet!! Meeerr!!

julie

08.10.2012 kl.21:53

er det galt vis jeg fangirler av historiene dine? haha, sykt bra skrevet og jeg kan ikke vente til neste del! mer :)

Hege-Eline

08.10.2012 kl.22:43

Alle kapitler blir ikke like lange, og noen må være korte, de funker litt som et utfyldende kapittel og det trengs inni mellom ;) gleder meg til ny del av deg, men nå ser jeg frem til Benedikte sin deøhåper du får det fint i Kreta <3 og du får sole deg litt for meg også :)

Kristi

09.10.2012 kl.13:07

Mere! :-)

Benedikte

10.10.2012 kl.07:17

Utrolig bra kapittel, jeg synes det var litt morsomt og litt søtt, siden Harry ikke ville fortelle hvem han egentlig fikk melding av. Det er også litt søtt at han ber henne med ut på date :) jeg vet ikke når jeg får skrevet neste kapittel siden jeg er ganske busy denne uka, men skal prøve å få et skrevet denne uka, jeg gleder meg til neste del på Please stay også :)

Rafeha

13.10.2012 kl.19:31

Drit bra ! meeer!! hun må ha førelser for han også! :D MEEER !! <3

darfanfic

14.10.2012 kl.17:55

har ikke merket at det var kommet ny del, men dødsbra ;D<3

meer!

21.10.2012 kl.00:08

Meer!!!

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits