Pinky promise: Kapittel 12

Kapittel 12: Tekstmeldinger og kyss.
Middagen var spist opp og bordet var ryddet. Phoebe og Daisy var i seng og Lottie satt med ei venninne i stuen og så på film. Jeg satt ved siden av Fizzy og hørte på henne bable om noe som hadde skjedd med en klassekamerat på skolen hennes. Jeg hadde mistet interessen da jeg hørte ordet buksevann, etterfulgt av noen kvelte fnis. Jeg hadde bare ikke interesse for å høre om hva som foregikk på ungdomsskolen, ettersom jeg viste fint hvordan det en gang hadde vært. Ikke det at jeg ikke hadde det bra der, men jeg viste om en del som ikke hadde det, og å more seg på deres vegene var bare ikke i min plan. Så mens jeg hadde Fizzy bablene i øret mitt, Lottie smattende på noe popcorn og venninnen hennes som ikke klarte å ta sine store klinkekuler til øyne bort fra meg, stirret jeg bare ned på mobilen min og håpet på en eller annen redning. Jeg håpet at Liam, Zayn eller Niall skulle ringe, eller mamma for den saks skyld, eller bare en tekstmelding fra en eller annen!! Jeg var desperat etter å komme meg ut av stuen, men jeg hadde fått beskjed av Louis om å vente der til ham kom ned igjen etter å ha hjulpet tvillingene i seng. Drep meg, sier jeg bare, drep meg!

Som om noen i himmelen endelig leste tankene mine, poppet det opp en melding på mobilen min.

Hei. Ville bare takke deg for hva d gjorde tidligere i dag, det er utrolig snilt av deg. X Hope.

Hjertet mitt dunket raskt, sikkert av lettelsen for å ha en unnskyldning for å forlate rommet. Jeg unnskylte meg til jentene, og nærmest kastet meg ut av stuen og gikk inn på gjesterommet. Jeg slang meg ned på sengen og tastet i vei rundt på mobilen.

Ikke noe problem, du må bare holde løftet ditt og høre på meg, planen kommer til å fungere! Xx Harry.

Skjermen rakk ikke en gang å bli sort før hun hadde svart.

Er ikke noe fare for at løftet skal ryke, lover deg :) X Hope

Å nei? Bare vent til du faller foran føttene mine, da er det for sent å angre seg ;) X Haz.

Jeg kjente meg selv smile mens vi tekstet hverandre. Det var utrolig lenge siden jeg hadde tekstet slik som dette, bare skrevet inn tull og sendte det med et glis om munnen. Vennene mine pleide bare å sende meg oppdateringer på deres liv og spurte om hvordan det gikk med meg, så slike ting som dette var noe av det jeg savnet i livet mitt.

Haz? Virkelig?! Uansett, bare drøm, Jeg kommer ALDRI til å falle for deg :) Xxxx Hope

Si det etter du har kysset meg X Haz
Ps. Haz er en forkortelse av kallenavnet guttene kaller meg :)

Kysse? Hva mener du? X Hope

Vi må spille denne kjæreste-greia helt ut. Folk må tro oss, ikke sant? Xoxo Haz ;) <3

Jeg beit meg i leppa mens jeg ventet på svaret hennes, det tok lenger tid enn vanlig. Jeg forventet meg en lang tekst med mange benektelser, men hva jeg fikk var så langt ifra det det gikk an å få:

Å... God natt X Hope.

Og med det fikk jeg ikke flere meldinger resten av kvelden.

***

«Så...» Louis kikket bort på meg fra passasjersetet. «Hva skal vi bruke dagen til?» Vi hadde akkurat levert Lottie og Fizzy på ungdomsskolen, slik at Jay bare trengte å levere Daisy og Phoebe på barneskolen førjobben hennes. Louis og jeg hadde enda ikke funnet ut hva vi skulle bruke dagen på, da vi kjørte nedover i byen og la merke til noen velkjente lyse krøller. «Se! Det er Hope, hun er sikkert på vei til skolen.»
«Vi kan kjøre henne dit.» Og uten å vente på svar fra Louis stoppet jeg ved fortauet og rullet ned ruten. «Hei Hope!» Jeg gliste da hun skvatt og kikket storøyd bort på meg.
«Å, Hei Harry og Louis! Hva gjør dere her?» Jeg så hvordan øynene hennes lyste da de møtte henne, og jeg kjente at noen rosa roser la seg i kinnene mine. Flau over at jeg, Harry Styles, rødmet så kikket jeg bort.
«Eh... Um, vil du at vi skal kjøre deg? Til skolen mener jeg.» jeg gjorde mitt beste for å høres kul og avslappet ut, men om jeg klarte det kunne Louis bekrefte med å peke på meg og le, noe som fikk meg til å rødme enda sterkere.
«Hadde vært fint.» Smilte Hope tilbake til meg og skulle til å sette seg inn baki da jeg stoppet henne.
«Louis, sett deg bak. La Hope sitte foran!» Han kikket fornærmet på meg.
«men....»
«Hun skal liksom være kjæresten min, og folk må se oss sammen.» jeg himlet med øynene og nærmest dyttet han ut døren og smilte uskyldig til Hope som bare lo av meg.
«Hei...» Jeg viftet med øyenvippene mine bort til henne idet vi kjørte ut på veien igjen og mot skolen hennes. Hope bare himlet med øynene og fniste, og begynte å snakke om noe helt annet.

Ikke lenge etter kjørte jeg inntil ved skolen hennes for å slippe henne av. Ungdommer sto i flokker her og der, og ei jente kom mot Hope da hun gikk ut av bilen.
«Hallo, dummen. Gå etter henne å kyss henne eller noe da, du sa det skulle være ekte.» Maste Louis idet Hope var ute av bilen og vinket tilbake til meg.
«Blir ikke det litt mye?» Nølte jeg.
«Det er bare et kyss, uten følelser eller noen ting, det var jo du som ville spille alt helt ut, var det ikke?» Louis gliste olmt. «Du er vel ikke redd for å kysse henne, er du?» En ting alle burde vite om meg; jeg tar utfordringer dønn alvorlig. På sekunder var jeg ute av bilen og allerede like bak Hope.
«Hope! Du glemte noe!» Ropte jeg og dro henne i armen da jeg nådde frem til henne. Jeg kunne kjenne mange blikk på oss, noe som bare gjorde situasjonen enda bedre. Jeg lente meg ned mot henne og krasjet leppene mine hardt mot hennes. Hun var så sjokket at hun sto helt stille og rørte ikke på en muskel, men jeg holdt leppene mine på hennes og kjente hvordan rødmen igjen begynte å ta seg opp i kinnene.
«Ha det fint på skolen, jenta mi. Henter deg senere i dag.» Jeg kysset henne fort og lett enda en gang, og nærmest sprintet forbi alle de måpende ungdommene og bort til bilen der Louis satt og hadde latterkrampe.

5217788746_a4b28aa3d4_z_large

Her har dere tidenes verste og kjappeste skrevede kapittel for meg. Uansett hva dere sier om det så hater jeg det selv og kunne ønske jeg hadde tid til å skrive noe bedre, men jeg prioriterte heller kapittel 23 av Please stay som kommer i løpet av helgen. det kapittelet er nemlig ganske viktig for resten av historien og en muligens sesong 3, om noen vil ha det?

Vil dere ha mer? 
Gjerne si deres mening om en sesong 3 av Don't let go, eller om dere er lei av Lucy og gjengen? Helt greit å si hva dere mener, selvom dere kommenterer anonymt :) 
-Stine 

4 kommentarer

Tora

28.09.2012 kl.21:25

Jeg vil gjerne ha sesong 3 :)) Klarer nesten ikke å vente på neste kapittel <33

Hege-Eline

28.09.2012 kl.22:14

Jeg syntes dette kapitlet var søtt jeg ;)

jeg er helt åpen for sesong 3 med Lucy og gjengen, jeg kan bare ikke bli lei av den historien :)

gleder meg til del 23 av don't let go, og nysgjerrigheten bare vokser for hver gang jeg tenker på hva Lucy vil si og hvem hun velger!!

Benedikte

30.09.2012 kl.16:09

selvfølgelig vil jeg ha mer av Lucy,hun er jo bare helt fantastisk, selv om hun greier å rote seg bort i en hel del med ting hun ikke hadde trengt.

Jeg synes dette kapittelt var søtt jeg også, uansett hva du sier Stine :) Og jeg lover å skrive mer snart <3

Rafeha

01.10.2012 kl.12:27

MEEERRREEE !! WÆÆÆ!! KLARER IKKE Å VENTE !! DRIT BRA <3

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits