D.L.G 2: Please stay - kapittel 22

Kommer til å begynne å svare på noen av kommentarende deres nederst i hvert innlegg som jeg gjorde før!!! Svar gjerne hvilket team du er på nederst i innlegget! Håper dere liker kapittel 22:Kapittel 22: Mitt endelige valg.
«Lucy. Hva var det som skjedde ista?» Niall sto på badet og hamret desperat på døren idet jeg klatret inn gjennom vinduet igjen. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre eller hva jeg skulle si, men jeg viste at å låse seg inne på badet ville være en dårlig idee. Jeg måtte møte han igjen uansett hvor mye jeg ikke ville. Jeg måtte finne ut av ting, tenke, snakke med noen, men det virket som om at selv Emmett var lei av vinglingen min. Jeg var utrolig flink til å miste personer i livet mitt, jeg hadde allerede mistet Niall en gang, og bare tanken på den tiden gjorde meg syk. Jeg hadde også vært på nippet til å miste Zayn, og jeg kan bare huske hvor psykisk sliten og frustrert jeg var på den tiden. Det var for cirka ett år siden, og det hele var bare en dum krangel som utvidet seg til å bli noe hele gjengen ble livredd for.

Det var bekmørkt i huset og jeg satt klemt innatt veggen i sengen min med knærne opp mot brystet. Små glitrende flak falt ned fra himmelen på utsiden av vinduet mitt og fikk hele stemningen til å forandre seg. Selv om jeg var alene i huset og Pappa og Carina ikke var hjemme, så fikk snøkrystallene meg til å glemme den ensomme atmosfæren og fikk meg heller til å titte ut av vinduet på det vakre nabolaget som sakte ble bredd et hvitt teppe over. Det var snart jul, og selv om ingen av folkene i Mullingar hadde trodd på at snøen skulle komme, hadde jeg ikke gitt opp håpet. Et av juleønskene mine gikk i oppfyllelse det året.

Telefonene min ringte på nattbordet og jeg gikk bort for å ta den. Navnet til Niall glinset på skjermen og fikk magen min til å vrenge seg i varme og behag.
«Hei Nialler! Ser du at det snør?» Spurte jeg han glad. «Husker du hvordan jeg sa at vi burde gå opp på åsen og se på nattehimmelen en gang det snødde? Hva om vi gjør det nå!» Niall lo litt i andre enden, noe som fikk meg til å smile.
«Jeg har kjempe lyst Lulu, men jeg er litt opptatt sammen med Liam og Harry nå. Kan vi ta det i morgen i stedet?» Jeg kunne høre latteren i bakgrunnen, og skjønte at han ikke ville bli revet bort fra stunden han hadde med kameratene sine som hadde langt seg inn på et hotell nede i byen. Jeg hadde vært der dagen før, og jeg og Niall hadde allerede vært hjemme hos han flere timer i dag, men jeg dro hjem da han sa han skulle ned en tur til de andre guttene. Jeg kunne ikke la være å bli skuffet uansett hvor mye jeg prøvde å kjempe imot følelsen. Men jeg sa ikke noe, jeg ville ikke ødelegge noe for ham.
«Å ja. Ok, kos deg med guttene, og hils dem fra meg da.» Sa jeg og lo kort.
«Klart det Babe. Kos deg videre i kveld da, kan hende jeg tar meg en tur bort.» Svarte Niall. Jeg nikket.
«Greit. Hade.» Så la vi på.

Bare ti minutter senere fant jeg meg selv ute under måneskinnet, med kalde snøflak smeltende nedover de varme kinnene mine. Himmelen var klar og sort, men tsenvis av små vakre stjerner. Alle vinket ned til meg og fikk med likhet til den strykende snøen meg til å smile. Jeg kunne ønske Niall kunne nyte det med meg, men jeg skjønte at han ville være med guttene mens de var på besøk. Jeg hadde bare lyst til å dele øyeblikket med noen, dele lykken. Jeg fant frem mobilen min og tastet inn nummeret til Zayn. Han svarte etter bare to ring.
«Hei Lu!» Sa han glad. Det var stille rundt han, så han var nok ikke med resten av guttene.
«Zayn, kom hjem til meg. Jeg må vise deg noe.» Smilte jeg. Jeg kunne høre han reiste seg og gikk over gulvet.
«Hva er det?»
«Vent å se.»

Jeg husker hvordan Zayn møtte meg på utsiden av huset mitt og vi gikk opp på åsen for å se på natten sammen. Jeg husker hvordan snøflakene hadde lagt seg i hans sorte hår og fått det til å skinne mer i månelyset. Jeg husker hvordan han varmet mine iskalde hender i sine lunkene og hvordan vi begge nøt stillheten og smilte mot himmelen.
«Det er så vakkert.» Hvisket jeg. Zayn kikket ned på meg og smilte svakt.
«Jeg vet.» Hvisket han tilbake til meg og sukket rolig. Hans varme pust kolliderte inn i den kalde luften og ble gjort om til en stor sky av damp som seg opp i mot stjernene. Jeg kikket ned på han og smilte.
«Niall ville ikke komme med meg hit, men jeg er glad du ble med isteden.» Zayn nikket stille til meg. «Tror du de andre lurer på hvor du er?» Zayn tok frem mobilen sin og så på klokken.
«Den er tolv, så jeg tipper at de bare tror jeg har gått og lagt meg.» Smilte han og la mobilen fra seg igjen. Han tok hendene mine i sine igjen og fortsatte å stryke dem, overføre sin varme.
«Vi burde kanskje gå tilbake. Tror vi har vært ute i to timer nå, og jeg begynner å fryse mer.» Jeg trakk på skuldrene og kikket en siste gang opp mot himmelen. «Dessuten skulle Niall ta seg en tur. Han blir vel urolig om jeg ikke er hjemme.» Det jeg ikke viste akkurat da var at jeg hadde så alt for rett.

En time senere satt jeg i stuen med Pappa, Niall, Liam og Zayn foran meg. Harry og Louis satt ved siden av meg og Carina på den andre siden. Både Niall og Pappa snakket i munn på hverandre hvor farlig det var or meg å være ute så sent midt på natta, og hvor farlig det hadde vært om jeg skled og falt hovet; jeg kunne frosset i hjel. Da gjorde jeg tabben ved å si at Zayn var der og passet på meg hele tiden, og det var da Pappa og Carina forlot rommet. De skjønte nok at det var like før en storm skulle blåse opp. Riktig nok; de hadde tatt riktig valg. Niall hysset til Zayn alle banne ord han kunne og hvordan han kunne være så dum å dra meg med opp dit. Zayn maste tilbake om at han ikke gadd å ble med henne, så han ble med isteden. Og slik fortsatte de og krangle, mens jeg satt der med tårer trillende nedover kinnene og Liam, Louis og Harry som prøvde for harde livet og roe de to guttene som kranglet om meg ned. Da det endelig var stille reiste Niall og Zayn seg opp på likt og stirret først på hverandre og så på meg.
«Jeg gidder ikke være her lengere. Kjæresten din vil vist ikke at du skal ha det bra og hyggelig uten ham.» Og han gikk. Ordene hans sved mer enn de burde ha gjort, og de sved i uker, helt til han snakket til meg igjen og ordene ble erstattet med et «Hei», som ringet rundt i venstresiden av brystet mitt som et ekko av lettelse.

Jeg åpnet sakte døren og kikket inn i Nialls blå og undrende øyne.
«Gjorde jeg noe galt? Var det feil tidspunkt? Er det...» Han stresset med å finne svaret mens han strøk meg forsiktig på kinnet.
«Niall, du gjorde ikke noe galt.» Hvisket jeg stille og kikket i bakken. «Faktisk så har du hjulpet meg med å innse noe.» Fortsatte jeg stille.
«Hva da vennen?» Spurte han rolig og flettet fingrene våre sammen.
«Niall. Det er på tide at vi tar en prat.» Sa jeg og kikket alvorlig på ham. Det var plutselig ingen vei tilbake, sannheten måtte frem og valget måtte tas. Dette var mitt endelige valg, og selv om det kom til å forandre hele livet mitt så viste jeg at det var for det beste.

Tumblr_lydmob5erp1qhuf2po1_500_large

Oooo, nå skjer det folkens! I neste kapittel har hun valgt en av guttene, men hvem tror dere at det er ?! Håper dere likte dette kapittelet og at selvom flashbacket var langt, så må dere huske det har en betydning. Alt har det, nysnøen, stjernene, osv. Det var et litt søtt flashback var det ikke? Det var derfor jeg skrev det så langt, for det var så søtt å skrive om fortiden hennes, og hvordan ting var før, selvom slutten ikke var så søt, men trist.... <3 

Svar til Aasne: Åh, tusen takk, du er verdens beste, og jeg lover deg at jeg gråter like mye av kommentarene dine! Og boken min går det vel greit med, jeg kan ikke si så mye enda (for desverre er ingen ting helt sikkert), men om jeg fåt gitt den ut kommer det til å være noe av det største som skjer i livet mitt! Ting er desverre ikke 100 prosent sikkert enda, både fordi det gjelder at jeg har blandet sammen virkelige ting (som navnene til gutta) og fantasien min. Forlagene var usikkre på om det virkelig var lov til å bruke deres navn, men de skulle sjekke. Og de virket interesserte da jeg fortalte om tilbakemeldingene jeg hadde fått av dere, og (noe jeg er litt stolt over) til og med noen av de største og kjenteste forlagene i Norge har vi vært i kontakt med, så jeg skal sende boken til dme så de får lest den så fort den er ferdig rettet. men som sagt, så er ikke ting sikkert enda....
Og takk for at du liker Pinky promise også! Og ja, Benedikte er dyktig, og jeg kan ikke tro at hun skriver for første gang. Er utrolig morsomt og sammarbeide om en historie også, så det er noe jeg syntes er utolig gøy å skrive på :) <3 Takk for enda en fantastisk kommentar fra deg! Håper det går fint i USA! Hvordan går det med deg der borte? <3 

Og bare for morroskyld:
 
Hvilket team er du på? :)
Nialler og Lulu (team Niall).
Zaayn og Lucy (team Zayn).

Freeblogpolls
More polls: Låa 10000 


Om du hadde vært Lucy, hvem hadde du valgt?
-Stine :) 

10 kommentarer

Fanficod

26.09.2012 kl.15:56

Jeg tror ikke jeg kan ikke stemme fordi jeg ikke klarer å velge! Nialler og Lulu er ment får å være sammen, men det er noe inni meg som sier Lucy og Zayn også er det!!! Super spennene ! Meerr!

Sesilie

26.09.2012 kl.15:57

håååper hun velger Niall! I mine øyne er det, det rette valget av henne :)

Meeer <3

26.09.2012 kl.15:58

meeer! Jeg tror jeg vil velge Niall, men åårhh! Er så vanskelig. Fordi ihdsakfhdsjg jeg klarer ikke bestemme selv, tenk hvor vanskelig Lulu har det!

Meeer

Hege-Eline

26.09.2012 kl.17:15

Jeg er så usikker på hvem jeg syntes, det er to vidt forskjellige par, selvom Lucy er i begge... Men jeg har en følelse, helt innerst inne, at jeg håper ho velgee Niall... Men så var det, hvordan vil Niall reagere? Elller hvordan vil Zayn reagere? Vil Niall ha Lucy når han får vite om ting? Om så vil Zayn ha ho? Velger ho noen av dem i det hele tatt?! Det er så mange spørsmål som trenger svar! Og jeg syntes virkelig synd på Lucy som må ta denne, sikkert vanskelige avgjørelsen for ho...

Benedikte

26.09.2012 kl.17:45

Wow, dette er bare helt fantastisk, jeg selv om Nialler og Lulu er perfekte sammen så tror jeg at jeg vil si Zayn (og det er bare på grunn av Emmet). Emmet sa jo at hvis hun virkelig elsket den første (Niall) så hadde hun ikke falt for den andre (Zayn). Dette var et kjempe søtt kapittel på grunn av tilbakeblikket selv om det var litt trist også, gleder meg til å se valget hun tar da :)

Benedikte

26.09.2012 kl.17:47

Ps jeg får ikke stemt. Greier ikke trykke på VOTE knappen :)

28.09.2012 kl.16:10

MEEEEER ! Enig med de emmett sa, så team Zayn!

28.09.2012 kl.16:11

Team zayn!

28.09.2012 kl.16:11

på en måte er jeg usikker i og med at Niall er så perfekt, men de er Zayn også :s også når emmett sa de ble de liksom team zayn...

Sophie

29.09.2012 kl.14:35

Hei, meg igjen! Beklager for at jeg ikke har kommentert men har vært på tur med hvite busser denne uken! Så har ikke forlatt bloggen! Har storkoste meg ned å lese alle de nye innleggene i dag!

Jeg har vel kanskje ikke skjult at jeg hele tiden har vært team Zayn, men synes faktisk det er veldigveldig dumt hvis hun må slå opp ned Niall. Hele historien har på en måte hovedsakelig vært mellom dem.

Jeg tror det ligger veldig mye i det Emmet sier, men spørsmålet er vel egentlig, hvem falt Lucy for først? Vet ikke helt hvor lenge siden det er siden Lucy fikk følelser for Niall, men den natten med Zayn fikk hun definitivt følelser for han. Kanskje hun låste de langt inne i seg selv, men det er jeg 99% sikker på.

Hvis den lille historien din er et frampek tror jeg at det blir Zayn og Lucy. Hvorfor? Fordi Zayn var der når ikke Niall ville.

Don't pick the better guy, pick the guy who's gonna make you the better girl.

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits