Pinky promise: Kapittel 10.

Kapittel 10: «Lillefingerløfte?»

Jeg var sikker på at jeg så satan rett inn i øynene da en gutt beveget seg over lekeplassen og rett mot der Hope, Louis og jeg sto. Håret hans sto til alle kanter, rufset til av vinden, og øynene hans hadde et slemt drag over seg. Jeg kunne med ett skjønne ved måten han holdt øye med Hope på, at de slettes ikke var så gode venner, og blikket Hope sendte ham bekreftet bare mine mistanker.

«Vel, vel, vel!» Stemmen hans var like giftig som en kobras tunge og jeg fikk lyst til å skjære en grimase idet han trådde et skritt for nær inn på oss. «Er det ikke Hope som er ute og leker med barnehagebarn-vennene sine.» Gutten foldet hende over brystet hans og moret seg idet Hopes blikk falt i bakken. Jeg kunne praktisk talt kjenne smerten i min egen leppe idet tennene hennes bet så hardt på innsiden av kinnene hennes at hun svelget blodsmaken som la seg som et belegg over ganen.
«Jack, hva vil du?» Spurte hun. Stemmen hennes var lik som den alltid var; søt og rolig, men jeg hørte også at den var påtvungen. Måten hendene hennes var knyttet på viste bare at hun egentlig ville hyle han rett opp i trynet.
«Får jeg ikke være her, er det det du sier?» Spyttet Jack. «Får jeg ikke lov til å snakket til deg uten at du biter meg i strupen?» Hope sukket og smilte unnskyldende opp til Louis og meg. jeg og Louis kikket på hverandre en stund, før Louis ga tegn til at han gikk for å ta seg av Phoebe og Daisy. Jeg ble stuende kleint ved siden av Hope, ikke vitende om hvor jeg skulle plassere mine egne bein en gang.
«Du er bare ute etter å krangle og diskutere med meg, noe jeg ikke har noe interesse for.» Hope løftet nesen i været, noe som fikk Jack til å hyle i latter. Jeg skar en grimase i avsky ovenfor ham.
«Hope, du klarer ikke en gang å spille overlegen, jeg skjønner ikke hvordan du skal klare å skaffe deg rollen som Julie.» Lo han. Hope bare stirret på ham. «Å Hope, som jeg hadde elsket å ha deg i mine armer, kysse dine lepper og stryke ditt hår.» Stemmen hans var plutselig forandret idet han rørte ved kinnet til Hope og hans øyne myknet. Det var bare rett for han brøt ut i latter igjen.
«Faktisk så har jeg vurdert å prøvespille for en annen rolle, for jeg kan ikke fordra tanken om å måtte spille kjæresten din en gang!» Spyttet Hope mot ham.
«Å ja.» Jack hevet et øyenbryn, og for første gang så det ut til at hen la merke til meg. «Så du vil heller løpe rundt å leie på kølltopp over der? Ha-ha, jeg kan ikke tro at du i det hele tatt gidder å spille bedre enn du er bare for å få ham til å like deg.»
«Hva?» Spurte jeg. Jack virket overrasket idet jeg avbrøt ham, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. «Hva er det som foregår? Hva er det du mener?» Hope bare ristet på hode og kikket i bakken.
«Hope her er et null, hun har ikke en gang hatt en ekte kjæreste, noe jeg skjønner. Jeg kan ikke tro at jeg en gang kysset deg, det gjør meg kvalm bare av å tenke på deg. Du er falsk Hope, og en dag kommer selv Harry til å forstå det.» Jack snudde seg mot meg igjen. «jeg syntes synd på deg som må holde ut med henne. Du kan få så mye bedre, hvorfor ikke bare...»
«Unnskyld meg, men hva er problemet ditt?!» beina mine tok et skritt mot ham, og selv om vi var på lik høyde skremte han meg ikke det minste. Jeg var ikke redd for de muskuløse armene som gjemte seg under den jakken, ikke for hvor harde de knokene så ut og ikke for hvor hardt jeg viste han var kapabel til å slå... Når jeg tenkte meg om; jeg var livredd! Men et eller annet i meg drev meg videre og jeg aner ikke hva det var.

«Tror du at du bare kan snakke slik til henne? Tror du virkelig at jeg, eller noen andre for den saks skyld, ville tillat det?»
«Harry, bare la ham. Det sårer meg ikke, jeg er vant til det.» Mumlet Hope bak meg. Jeg kunne kjenne hendene hennes som holdt om den ene albuen min, men jeg tok ikke blikket mitt fra Jack.
«Hope er en fantastisk jente, og jeg kan ikke en gang tro at hun ville synke så lavt som å kysse en komplett idiot som deg, hun må ha vært beruset om så.» Jeg stoppet og undret litt over det hele, før jeg festet blikket mitt hardt i Jacks. «Jeg kommer aldri til å la deg si noe slikt igjen.» Jack tok et skritt bakover og kikket forvirret bort på Hope.
«Så dere er virkelig et par? Jeg bare tulla med deg?! Wow, hvordan klarte du å få en slik en på kroken?» Jack studerte meg med et skeptisk blikk. «Det kan ikke være seriøst...»
«Klart er det det!» Sa jeg som om det skulle vært det mest åpenbare i hele verden. Jeg kikket ikke ned på Hope, men jeg grep om hånden hennes og dro henne tett inntil meg. «Selvfølgelig! Jeg kunne ikke motstå en så perfekt jente som henne.» Blæ, hele greia var så klisjé at jeg måtte spy. Der sto jeg og brukte mine skuespillerevner (som ikke eksisterer) og prøvde å se så forelsket ut som mulig. Det hele var vanskelig, ikke på grunn av Hope, hun var lett likende, men et eller annet med meg sa at skuespill ikke ville gjøre noe bedre.

«Jeg.... jeg beklager. Sorry, jeg skal ikke plage deg, jeg mener dere, noe mer.» Jack rødmet, før ha nærmest sprintet av sted og så seg ikke tilbake en eneste gang. Jeg gliste fornøyd og snudde meg ned mot Hope, bare for å kjenne et kjapt rapp over kinnet.
«Dust! Aner du hva du har gjort?» Pep Hope. «Jack er den største rykesprederen i hele Doncaster, det er han som har fått alle til å mislike meg, og jeg er sikker på at allerede i morgen så kommer folk til å tro at jeg er sammen med deg! Hva skal jeg gjøre?» Hun dumpet frustrert ned på krakken bak oss og fiklet fingrene sine inn i de bustete krøllene. Jeg beit meg i leppa og satte meg ned ved siden av henne.
«Beklager, jeg prøvde bare å hjelpe.»
«Alle kommer til å se annerledes på meg nå, de kommer til å tro at jeg er en sånn jente som ikke klarer å motstå den første gutten som snakker til meg. Og hva skal jeg si?» Hun sukket stort og kikket opp på meg med tårer i øynene mine. Jeg er sikker på at hjertet mitt falt til bunnen av magen min. «Alle kommer til å stille spørsmål, og hvordan skal jeg forklare meg? jeg kan ikke si; nei, jeg har bare en sånn teit guttevenn som var overbeskyttsom og ville kjempe mine kamper for meg, selv om jeg fint kunne ha klart å tatt Jack som alle de andre gangene. Det er tåpelig, ingen vil gå på den.» Hun satte seg tilbake i posisjonen med fingrene i håret og stirret dypt ned i bakken. Jeg fikk vondt av henne ved å se henne slik; så hjelpeløs og fortvilet. Og at det var min feil fikk meg til å føle meg enda verre! Forsiktig la jeg en hånd på ryggen hennes og følte hvordan hun skalv av berøringen.
«Bare fortell dem at vi er et par. Vi kan takle dette, og du kan bevise Jack feil; at du er en fantastisk jente, og at gutter elsker å være sammen med deg.» Hope kikket opp på meg med et håp i blikket.
«Men... er du sikker?» Stammet hun frem. Jeg nikket sakte.
«Det er jo ikke slik at Harry Styles ikke kan takle å date en jente.» Jeg blunket til henne, noe som fikk henne til å smile. Hun rettet seg litt opp igjen og nikket.
«Takk Harry, det betyr mye.» Jeg trakk på skuldrene.
«Det er så lite.» Gliste jeg. «Men du må love meg en ting, og jeg lover å gjøre det samme...» Jeg så alvorlig på henne.
«Hva da?» Spurte hun.
«At vi ikke må falle for hverandre. Ingen ekte følelser, det er bare en slags lek, et skuespill, bare for å hjelpe deg.» Hope nikket.
«Jeg lover.» Sa hun like alvorlig. Jeg strakte ut lillefingeren min mot henne.
«Lillefingerløfte?» Et smil lekte om leppene mine, men blikket mitt viste likevel at jeg var seriøs. Hope smilte likt som meg og grep rundt lillefingeren min med sin egen.
«Lillefingerløfte!» Svare hun, før vi jeg tok hånden hennes i min, klemte den lett som å vise at det skulle gå bra, kysset henne raskt på kinnet, og løp fra henne på krakken og bort til Louis som lekte meg Daisy og Phoebe. 

Tumblr_lskh5kt3uz1qe1xvro1_500_large

Se hvem som oppdaterer to dager på rad da OG tidlig :D Be proud ;) <3
Skjønner dere hvorfor historien heter Pinky promise nå eller? :) Håper dere likte kapittelet, jeg likte i alle fall å skrive det <3

Hva syntes dere?
-Stine 

8 kommentarer

Hege-Eline

24.09.2012 kl.17:31

det var så vært å vente til etter skolen! jeg gledet meg å komme hjem med en gang jeg så at du hadde lagt ut en del ;)

jeg likte dette kapittelet, og ja nå skjønner hvorfor historien heter Pinky Promise...

Syntes det er så søtt sånn som Harry gjorde for Hope, og jeg ble litt overraska av måten Hope reagerte! og det at Harry sa de ikke skulle falle for hverandre :O

men det er ikke noe de klarer å holde :D

fanficonedirection

24.09.2012 kl.18:44

Bra! mere <3

Fanficod

24.09.2012 kl.18:45

nå skjønner hvorfor historien heter Pinky Promise... Det harry gjorde var jo bare så søtt!

Meeerr!

darfanfic

24.09.2012 kl.19:29

aaah, I get it now... Så faller de for hverandre, når dem har tatt pinkyy!

I'm a genius, MER<3

24.09.2012 kl.20:58

Aww, så sykt søtt gjort :)) De faller sikkert for hverandre likevel <33

julie

24.09.2012 kl.22:25

Nå skjønner jeg hvorfor det heter det, men er det ikke egentlig sånn at man må kutte av lillefingeren hvis man bryter løfte? haha, Gleder meg til neste del! Når jeg leste hvordan Hope reagerte holdt jeg nesten på å pisse på meg, jeg vet ikke hvorfor men jeg lo så høyt at mamma måtte komme og sjekke om det gikk bra! haha, mer :)

Benedikte

25.09.2012 kl.06:59

Du er bare helt rå Stine, dette var et kjempebra kapittel, Sorry for at kommentaren kom litt sent, men var ganske opptatt i går. Dette kapittelet var nydelig. Og det ga meg masse ideer, helt fantastisk:)

25.09.2012 kl.15:32

håper de kaller for hverandre da!

Meer!

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits