Pinky promise: Kapittel 8.

Dedikerer dette kapittelet til medforfatteren henne selv; Benedikte! Det er utrolig gøy å skrive denne historien sammen med deg, spesielt når vi ikke vet hva den andre har i planene, det gjør det hele enda mer morsomt. Du er overraskende flink til å skrive, og jeg kan nesten ikke tro at du skriver din aller første fanfiction, for slik du skriver nå så virker du som du har erfaring og må ha skrevet før, slik som andre lesere også har påpeket. OG ALLE SAMMEN: BENEDIKTE HADDE KONFIRMASJON I HELGEN, SÅ SI GRATULERER TIL HENNE! :D <3


Kapittel 8: Pinlige ting.
Harry's P.O.V:
Jeg hadde fått tildelt et rom med bad, også kjent som gjesterommet til familen Tomlinson. Det var ikke stort, men jeg hadde ikke behov for noe stort rom heller. Veggene var malt i en tam og kjedelig gråfarge, noe som var valgt ut til å få rommet til å se større ut, om det fungerte er en annen sak. Jeg hadde pakket ut av kofferten min og sto foran speilet på badet og pusset tennene mine. Jay og Louis hadde lagt tvillingene for en stund siden, Fizzy og Lottie hadde godt får å legge seg sammtidig som meg, mens Louis ville sitte oppe med moren sin en stund til. Jeg forlot dem nede i stuen ikke lenge etter at Tvillingene var i seng, som var bare noen minutter etter at Hope hadde dratt. Jeg var sliten etter en lang dag og følte at kroppen min gled over i en bedøvende modus. Jeg skylte tannbørsten og plasserte den i vannglasset som sto ved siden av kranen, før jeg gikk ut igjen i soverommet. Jeg skrudde av lyset og tok av meg klærne mine (slapp av, jeg lot bokseren være på, var jo tross alt på besøk) og la meg under den kalde dynen. Huden min nuppet seg og det gikk grøssninger gjennom hele kroppen, både på grunn av kontakten jeg fikk med det stive flanelsengetøyet og fordi jeg endelig fikk hvile. Øynene mine var tørre og øynelukkene tunge. Jeg gjespet stort og lot søvnigheten styre over meg. Jeg la meg behagelig til rette og falt dypere og dypere inn i drømmeland. Jeg sverger på at jeg sovnet bare etter ett minutt.

Dunk!

Jeg rynket brynene mine og kikket inn i noen brune øyne, et parr med jenteøyne. Noen lyse krøllete hårstrå hektet seg fast i øyevippene, og jeg løftet hånden min for å børste dem bort idet....

Smak!!

"Ah!" Jeg spratt opp av sengen og holdt meg på kinnet der huden brant og sved under fingertuppene mine. Jeg kikket bort i sengen min, der Louis satt på kanten med et ondt glis om munnen. Det vil si; han smilte bare "søtt og uskyldig", men om du kjente han godt viste du at det lå en helt del bak det enkle smilet. "Hva var det godt for?!" Snerret jeg mot ham. Han smilte enda bredere. 
"Vel, jeg har vært her i ti minutter nå." Han trakk på skuldrene.
"Fant du ingen bedre måter å vekke meg på?" Spurte jeg litt roligere. Jeg sukket og satte meg ned ved siden av ham. Jeg var utrolig trøtt fortsatt, så jeg gjespet og søkte tilbake til puten min.
"Jeg har prøvd mye jeg, men det så ikke ut til at du var så veldig begeistret for å stå opp akkurat." Louis foldet armene over brystet sitt og klukk lo. Jeg kikket stygt opp på ham og himlet med øynene. "Noe spesielt du drømte eller, Hazza?" Jeg kunne både føle og se hans onde og ertende smil på munnen hans etter jeg hadde lukket øynene og håpet han skulle gå. 
"Nei..." Mumlet jeg og bet meg i leppa. Jeg hadde ikke drømt noe uvanlig, hadde jeg vel? Jeg hadde riktig nok drømt om en jente, men det gjør jeg nesten hver eneste natt, denne gangen var bare en av tusen.
"Ånei?" Louis lo, og jeg slo han mentalt med et råttent balltre. Idag var han virkelig i erte-humøret sitt. "For jeg er sikker på jeg kunn høre deg stønne skjønner du...."
"Lou, serriøst!" Jeg satte meg opp igjen og kjente hvordan jeg rødmet uten grunn. Vel, kanskje ikke helt uten, Louis gjorde meg ganske flau noen ganger. "Du er barnslig." 
"Det er ikke noe nytt." Han puffet meg i skuldren idet jeg reiste meg opp, noe som fikk meg til å vake inn på badet. "Du får femten munutter på å dusje og stelle deg, så drar vi ned til byen og skaffer deg noe lunsj, før vi drar for å hente Daisy og Phoebe i barnehagen."
"Greit." Jeg skulle til å lukke igjen døren til badet da Louis stoppet meg igjen. Øynene hans var spøkefulle og hadde en gnist jeg viste betydde at han var oppspilt over noe. Dette kom til å bli bra....
"Jo, også ba Mamma meg hente Hope på skolen idag, men ettersom jeg lovte å hjelpe Fizzy med et naturfagsprosjekt så har jeg ikke tid." Han gliste stort. "Men det har du. Så ta bilen min og hent henne klokka tre, ok?" Han kikket på meg og idet jeg åpnet munnen min for å snakke avbrøt han meg. "Flott, sånn skal det være krølle!" Og med det sto jeg igjen alene.

***

Teite Louis, teite bil, teite skole, teite... ah, shit! Teite fotgjenger... Konsentrert på veien var nok noe av det jeg ikke var, der jeg satt med munnen i en pen bue og prøvde å ikke tenke for mye. Jeg furtet ikke, hvis det er det du tror. Og ikke merk deg sarkasmen i den settningen, slik som jeg bruker ironi i denne. Hpmf, teite Louis! Jeg sukket idet jeg kunne se skolebyggningen foran meg, og rekken med de ledige parkeringsplassene Jeg var litt tidlig ute, kanskje ti minutter, så en parkering fant jeg lett. Jeg skrudde av bilen og sukket dypt idet jeg nok en gang prøvde å komme på sammtaleemner jeg kunne ta opp på hjemveien. Favoritt fag, venner, dyr.... kjæreste. Det fantes jo mye å snakke om, men jeg var sikker på at så snart Hope hadde plasert rumpa si i setet ved siden av meg, så kom jeg til å ha et kleint smil om munnen, glemme alle mine glimrende ideer om emner til sammtaler og bare tenke på èn ting; hva Zayn hadde ertet meg for før jeg kom hit. Hvorfor det plaget meg så viste jeg ikke, men det bare gjorde det. Vi pleide å mobbe hverandre for slike ting, om en av oss tilfeldigvis kikket på en jente som gikk forbi (noe som er normalt for alle gutter), så kunne en av oss fort vri det om til at den andre hadde... upassende tanker om jenta.

"Harry?" Plutselig var hun der, som et lyn, og gjett om jeg skvatt! Jeg må nærmest ha sett ut som hovedpersonen i en skrekkfilm med morderen over seg, der han holder en blodig kniv mot strupen min. "Jeg mente ikke å skremme deg." Unnskyldet hun seg og fniste. Jeg pustet tungt ut og ristet på hodet.
"Det gjorde du ikke heller." Virkelig? "Det er slik jeg pleier å reagere når noen setter seg inn i bilen ved siden av meg uten å banke på ruten først." Jada... Hope rynket brynene, sate seg inn og lukket døren.
"Skulle jeg banket på?" Spurte hun usikkert.
"Hadde vært fint." Smilte jeg til henne og blunket, av ren vane. Hope kikket ned på hendene sine og rødmet, noe jeg registrerte fordi jeg tok meg selv i å nistirre på henne. "La oss kjøre." Kremtet jegog kikket bort, flau over at jeg hadde klart å dumme meg ut. Dette kom til å bli verdens beste biltur. Nok en gang; merk dere sarkasmen...

  Tumblr_magieifr7m1qf1l4ao1_500_large
Dette var et teit forsøk på et humoristisk kapittel men; jeg er morsom, ikke sant? :D Så ja da, jeg vet det er sant. Si ja da, kom igjen, SI JA DA! :) (Den er intern)!
Ser dere at kapittelet ble ganske langt? Det er fordi jeg suger til å oppdatere, men jeg skal skjerpe meg, lover at hele mitt hjerte! Og ikke glem og gratulere Benedikte med konfirasjonen. Gjør det, folkens :)

Forresten så har jeg begynt å svare på kommentarene deres igjen, merket at jeg plutselig sluttet med å gjøre det, men skjekk et innlegg igjen noen timer etter dere har kommentert, så ligger det mest sansynlig et svar der ;) <3

Er jeg morsom eller er jeg morsom? ;)
-Stine 

10 kommentarer

Benedikte

17.09.2012 kl.16:56

Stine, Stine, Stine selvfølgelig er du morsom. Du må ikke tro så lite om deg selv at du tror du ikke er morsom for det er du virkelig jeg likte dette kapittelet utrolig godt (som vanlig). Og er veldig takknemlig for at du dedikerte kapittelet til meg (skulle ønske jeg hadde tenkt på det, men du skal for det ikke se bort i fra at det kan skje) jeg liker kjempe godt å skrive sammen med deg og tusen takk for at du liker måten jeg skriver på :)

Du er bare helt fantastisk <3

felisefanfic1d

17.09.2012 kl.17:20

MEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! <3<3

Juli

17.09.2012 kl.18:22

Mer! Elsker historien!! Hadde blitt skikkelig happy hvis det hadde kommet maraton snart!<3

Directionstorys

17.09.2012 kl.19:09

Benedikte: Hahah, vet jeg er morsom altså ;) Og det jeg skrev var bare ment for tull, litt av mine lille ironi :P Og bare hyggelig, på tide jeg dedikerte enda et kapittel til deg <3

Directionstorys

17.09.2012 kl.19:11

Juli: Maraton burde vi nok få til snart :)

Embla Akselberg

17.09.2012 kl.21:59

Kjempe bra! Jeg elsker greia med begges tanker! Godt å vite hva Harry tenker også! Utrolig god ide!

Jeg er sikkerlig overaska, det har jeg hvert lenge, hvor god det faktisk går an å være til å skrive når man er så unge! Jeg er faktisk veldig stolt! Det er veldig bra! Stå på <3 mer!

Directionstorys

17.09.2012 kl.22:05

Embla Akselberg: Aw, tusen takk! Setter stor pris på at du sier det, og glad du liker ideen med at vi bytter på synsvinkel :) <3

Sesilie

17.09.2012 kl.22:17

gratulerer med overstått konfirmasjon!!

Og mer, elsker at han dreit seg ut... Liker at han ikke er totalt perfekt xD <3

Tora

18.09.2012 kl.17:13

håper på maraton :) Elsker å lese historiene dine <3

Og Benedikte, gratulerer med konf <3

Hege-Eline

19.09.2012 kl.19:28

Å gud, jeg er så lei for at jeg ikke har kommentert før, leste historien din med en gang den kom ut også glemte jeg å kommentere -.-

Dette var en morsom del ;) og du skriver så levende at jeg klarer å sette meg inn i Harry's tanker :D noe jeg syntes får en historie til å bli bedre :)

og Gratulerer med overstått konfirmasjon Benedikte :D

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits