Pinky promise: Kapittel 7.

Kapittel 7: Hemmeligheter

Han var så merkelig. Da vi tok oppvasken oppførte han seg som om jeg burde vite noe om ham, men hva kunne det være? Jeg hadde jo aldri sett ham eller møtt ham før. Han rødmet lett da, det hadde jeg funnet ut. Han hadde morsomme krøller de hoppet rundt om kring når han gikk, de var nesten like ille som mine krøller, men litt mer beskjedne. Smilet hans var stort og det likte jeg, jeg hadde alltid vært tiltrukket av gutter med en stor personlighet. Ikke sånn at de var fulle av seg selv, men at de var selvsikre og han måtte ha god humor, men det hadde jeg ikke fått helt inntrykk av enda. Hadde jo ikke akkurat blitt så godt kjent med ham heller da. Han hadde bare stått usikkert og sett mot Louis der han hadde ligget på gulvet og lekt med Daisy og Phoebe. Louis likte jeg. Han var så snill mot søstrene sin og morsom var han også, virket det som i hvert fall. Han kunne lekt med dem uten å tenke på at det var flaut å gjøre for en som var 20 år og det er jeg glad for. For det trengte Daisy og Phoebe og det var kanskje også grunnen til at de var så glade i storebroren sin. Daisy hadde hoppet opp på meg etter at vi var ferdige med oppvasken og dratt meg med midt ut på gulvet for å danse. Så nå var vi midt punktet av hele forsamlingen. Daisy og jeg danset vilt og jeg likte det veldig godt. Jeg likte å slippe meg litt løs, plutselig hang Phoebe seg på og Louis også. Vi hadde det kjempe gøy og jeg tenkte ikke på at det var noen andre i rommet før musikken stoppet og vi stoppet og de andre sto og så på oss mens de smilte. Jeg følte blikket hans på meg. Jeg visste ikke om han så direkte på meg eller om han så på noen andre i nærheten, men jeg turte ikke å snu meg rundt for å se heller.

"Du er flink til å danse." Hørte jeg bak meg, jeg snudde meg for å se hvem det var og der sto han. Han smilte stort og kikket på meg med store grønne øyne.

"Takk, men det er vel mange som er flinkere enn meg til å danse?" Spurte jeg han. Jeg kikket nøye på fjeset hans for å se hva han egentlig mente. Jeg greide ikke å slutte å se på hans åpne, men samtidig hemmelighetsfulle ansikt. Jeg lurte på hva som gjemte seg bak den masken.

"Kanskje, men du må være en av de beste jeg har sett." Jeg rødmet, jeg var ikke vant til komplementer som ble slengt hit og dit. De eneste som ga meg komplimenter var Jay, Daisy og Phoebe, mamma og pappa selvfølgelig og bestevenninna mi Hege. Hun er den beste i verden på komplimenter og vi hadde vært venninner siden før vi kunne gå. Vi hadde stått sammen i tykt og tynt og om jeg får si det selv, måtte jeg si at vi var de beste venninnene i hele vide verden.

"Tusen takk, men du sa du jobbet. Hva er det du jobber med egentlig?" Jeg hadde fortalt han alt om hva jeg holdt på med så hvorfor ikke spørre han litt om hva han holdt på med. Han virket usikker, som om han ikke greide å bestemme seg for om han skulle si det eller ikke Og jeg kunne på en måte skjønne han, for vi hadde ikke kjent hverandre så lenge at vi fortalte hverandre alt.

"Jeg jobber som artist. Det er sånn jeg kjenner Lou." Hvem var Lou, det var noe jeg manglet. En del av sannheten som ikke hadde kommet fram.

"Lou, åh, Louis selvfølgelig." Nå rødmet jeg om mulig enda mer. At det går an å bli så dum. Jeg burde ha skjønt det med en gang.

"Snakker dere om meg?" Plutselig var Louis der. Han var egentlig litt over alt. "Jeg håper ikke dere sa noe slemt om meg?" Spurte han og latet som han ble lei seg. Jeg kunne ikke noe annet enn å le. Og når jeg først lo, så lo jeg masse. Jeg tror jeg skremte dem litt med latteren, men de sa ikke noe om det så jeg regner med at det gikk greit, de hadde sikkert en annen venn som lo mye også. De fleste hadde det.

"Nei da Louis. Vi sa ikke noe slemt om deg. Harry bare fortalte at han møtte deg gjennom artist yrket." Svarte jeg og smilte. Louis så forundret på meg, kikket på Harry og Harry nikket som for å bekrefte det Louis hadde tenkt. Og jeg sto igjen som et spørsmålstegn. Så tittet begge på meg og brøt ut i latter. Nå ble jeg bare enda mer forvirra og de bare lo bare enda mer.

"Du skulle ha sett ditt eget fjes." Skrek Louis ut mellom alle latterbrølene sine.

"Det var helt fantastisk." Ropte Harry før han selv skjønte hva han hadde sagt og rødmet. Og Louis som ikke var redd for å dumme seg selv ut, eller andre for den sags skyld sa:

"Ouuu, litt forelska eller." Han så forførerisk bort på Harry, lagde trutemunn og så på meg. Så blunket han til meg før han fikk et slag i skulderen og Harry prøvde å bortforklare at han hadde ment at det var fantastisk morsomt og at det ikke var noe mer en det. Men Louis ga seg ikke, han var fast bestemt på å krangle med Harry, så jeg bare nikket svakt og gikk bort til Daisy og Phoebe som satt sammen med Lottie og puslet puslespill.

 

Da klokka hadde blitt mye og vi hadde fått Daisy og Phoebe i seng kom Jay bort til meg.

"Du Hope. Jeg bare lurt på om du kunne være sammen med Daisy og Phoebe i morgen altså etter du har vært på skolen?" Hun så spørrende på meg og hun visste at det blikket kunne jeg ikke si nei til.

"Joa, men skal ikke Louis og Harry være litt sammen med dem i morgen også?"  Spurte jeg henne, for jeg visste ikke helt om jeg ville passe på Daisy og Phoebe sammen med dem. Harry og Louis var liksom så hemmelighetsfulle, det var et eller annet jeg ikke visste om dem som jeg burde visst, men jeg klarte ikke sette fingeren på det og de hadde nok ikke tenkt å si det til meg heller.

"Jo, det skal de, men Daisy og Phoebe ville så gjerne ha deg her, så de spurte meg om jeg kunne spørre deg." Hun så bedende på meg.

"Selvfølgelig kommer jeg i morgen også. Jeg klarer ikke å si nei til dem." Fortalte jeg henne helt ærlig.

"Nei, de er ganske avhengighetsdannende. Man blir fort glad i dem for å si det sånn." Hun hadde så rett. De var så nydelige og jeg skulle ønske de var mine egne lillesøstre, men da hadde de ikke vært sånn som de var nå, så det var vel like greit.

"Da ses vi i morgen Jay." Sa jeg til henne mens jeg skulle til å gå.

"Ha det."  Hørte jeg Harry og Louis rope fra stua. Jeg kjente at sommerfugler begynte å fly rundt i magen min. Nei, det gikk ikke an Hope. Du har kjent han i noen timer maks. Det ble helt feil. Jeg fortsatte å diskutere med meg selv på måten mens jeg gikk hjem. 

Singers Louis Tomlinson and Harry Styles of One Direction pose for photos at theSiriusXM Studio on March 16, 2012 in New York City.

Her er et nytt kapittel til dere. Hvis dere er flinke til å kommentere kommer D.L.G. Please stay fortere.

Syntes dere?
-Benedikte :) 

7 kommentarer

Hege-Eline

13.09.2012 kl.22:10

I love it!

Morsomt kapittel :) og jeg likte navnet til bestevennina veldig godt ;)

jeg syntes det er bra at ting tar litt tid, for jeg har lest fanficer hvor de har blitt sammen etter å vært kjent i en time o.l. Da blir historien litt rar, syntes jeg da :)

MER!! <3

Embla Akselberg

13.09.2012 kl.23:18

Iiip!! Elsker denne historia! Den er så bra! Stå på!! :D

Mer <3

Malin

14.09.2012 kl.17:17

Meeeeeeeeer :) love ti!<3

Benedikte

14.09.2012 kl.18:15

Tusen takk, alle sammen dere er fantastiske alle sammen :) Og jeg er enig med deg fangirl1D, det er rart når de blir kjærester etter en time, glad for at dere likte kapittelet <3

Oda

14.09.2012 kl.23:02

Mer <3

Sesiliej

15.09.2012 kl.00:25

Iiip, mer!

Sunniva<3

16.09.2012 kl.12:38

Meeereee!!!<3

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits