A story to remember... kapittel 23.

Inspirasjon til kapittelet:
- People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long (world press). 
Look After You av The Fray.

Kapittel 23: Sterke ord.
Noen ganger kan å flykte være det rette, andre ganger kan det være den verste utveien. Å klatre, kampe og kjempe om frihet er likevel ikke det samme som å flykte, er det? Å ville noe så inderlig at man er villig til å skyve deler av live sitt bort, presse på veggene for å gjøre større mellomrom mellom dem og likevel stå midt i rommet for å kjempe hardere. Mange mennesker tyner grenser, ser hvor langt noen kan tas, men til hvilken nytte? Bare for å kunne stå igjen med dårlig samvittighet? For å kunne føle seg fri, uten å egentlig være det? Og hva er egentlig å flykte? Er det å løpe fra noe, eller å legge noe bak seg og gå sakte bort fra det?

Jeg kikket bort på Harry som hadde funnet plassen sin i vinduskarmen igjen. Det ene kinnet hans var presset mot det kalde glasset og øynene hans var plassert på et punkt fjernt oppe i himmelen. London like under han fant han ikke noe interesse i, det var himmelen som var det store underet å utforske. Hva ser han etter, spurte jeg meg selv. Han hadde sittet slik; med bene tett mot brystet, armene slått rundt dem og ansiktet vendt mot ruten, i en hel time. Og han hadde vært helt stille; ikke sagt et eneste ord, og det bekymret meg.

Det var nå nøyaktig en time siden jeg hadde lukket døren, stått opp som meg selv og gått imot mor. Det var èn time siden jeg hadde tredd inn i skoene til Jo for alltid, og slengt tåspiss-skoene under sengen. Jeg hadde kikket på henne, tredd over dørstokken, før så  å gå sakte fra henne og inn til noe nytt. Hele tiden var Harry nær meg, men ikke nå. Nå var han borte, fortapt i blått og hvitt. Han hadde støttet meg gjennom slaget, hjulpet meg å flykte, men når vi hadde klart det slapp han taket, og det gjorde at noe glapp inne i meg. Jeg følte en liten spire av frykt gro inne i meg. Frykten for å gå alene mot noe helt nytt. Jeg hadde nettopp sluppet livet mitt i bakken, og den hadde knust som en porselensvase. Jeg kunne bare kikke ned på bitene, og jeg viste at de var for små til å limes sammen igjen. Jeg hadde ingen steder å blomstre videre, mitt gamle liv hadde allerede begynt å visne, og det eneste jeg viste helt sikkert var at jeg aldri skulle tilbake dit. Derfor sto jeg der, uten å vite hva eller hvordan jeg skulle gjøre ting, og jeg viste ikke hvem personer som var der for meg og hvem jeg måtte la hjernen min glemme.

«Hjelp?» Hvisket jeg. Jeg satt som et lite barn i sengen min, med redsel i blikket, redd for å miste bamsen sin. Jeg krøp sammen på kanten og kikket bort på Harry i vinduskarmen. Superman var støkk fast i sin transe, og lengtet sikkert etter friheten ute. Jeg lurte litt på hva som holdt han her inne, hva som fikk han til å ville dra med meg til London, når vi begge et sted langt inne i oss viste at det kom til å ende med kaos. Og her satt vi, jeg uten å vite hva jeg skulle gjøre, og Harry sikkert forvirret og skremt.

«Jo! Jo, ikke dra fra meg, bli hos meg!» Annabell kom styrtene inn på rommet mitt med ansiktet fult av tårer. Hun kom mot meg, og hev seg rundt halsen på meg og gråt. Plutselig brakk jeg sammen og tårene strømmet på. Jeg klemte Annabell mot meg mens jeg gråt like voldsomt som henne, med hver tåre følte jeg noe ble vasket ut av meg. Smerte; psykisk smerte. For hver tåre som falt forsvant en del av meg, den delen som allerede var borte, kroppen min gjorde det bare klarere for meg ved å gjøre det fysisk også. Det føltes deilig å gråte, å endelig få det ut. Jeg hadde aldri grått som dette før, aldri turt å grått som dette.
«Jeg drar ikke fra deg, Annabell.» Snufset jeg. «Jeg er bare lei. Jeg slutter med ballett, og lar ikke mor og far bestemme over meg noe mer.» Annabell hulket, før hun nikket og bet seg i leppen.
«Men hvor skal d bo da?» Spurte hun rustent. Jeg sukket og tørket meg under øynene forsiktig.
«Jeg vet ikke. Jeg drar tilbake til USA nå, og fullfører jobben min, etter det vet jeg ikke. Jeg må skaffe meg en annen jobb, finne meg et annet sted å bo og...» Hva kom etter det Hva kom etter dette? Bare det ukjente, ting jeg ikke viste om jeg kunne takle alene, siden jeg aldri hadde stått alene. «Annabell, jeg må pakke. Jeg sier hade før jeg drar, ok?» Hun snufset, ga meg enda en hard klem, før hun gikk motvillig ut av rommet igjen.

Harry Styles? P.O.V:
Hun lå og gråt, satt på sengekanten med hodet i hendene og felte tåre etter tåre. Klart dette var tøft for henne. Hun kastet tross alt hele livet sitt bort, hun hadde ikke mye annet enn balletten og danseskolen, det var jo det hun var kjent for. Hun hadde ikke mange som kjente Jo. Jeg hadde sittet en stund å bare tenkt over ting, over hva som nettopp hadde skjedd og hva som kom til å skje. Jeg hadde kommet frem til at jeg ikke viste; viste ingen ting om hva fremtiden ville bringe. Det eneste jeg viste var at Jo hadde vært sterk alt for lenge, og at hun nå bare trengte å vite hvem personer som alltid kom til å være der for henne. Jeg hoppet stille ned fra vinduskarmen og gikk bort til sengen der hun lå og hulket ned i puten sin, som var klemt mot brystet hennes som om hun håpet det ville dempe smertene som slapp ut av henne. Jeg la meg forsiktig ned bak henne og trakk henne inntil meg, tett mot mitt bryst. Jeg hørte pusten hennes roet seg og hun stoppet å hulke, før hun trakk puten vekk fra seg og snudde seg i armene mine.
«Harry.» Pep hun. Hjertet mitt bristet ved lyden av hennes sårede stemme. Jeg bet meg i leppa og holdt enda strammere rundt henne mens jeg kikket henne inn i øynene.
«Jeg elsker deg.» Sa jeg, og kysset henne hardt på munnen. «Jeg elsker deg så høyt at det gjør vondt.» Mumlet jeg med leppene mot hennes. Hun trakk pusten skjelvende idet hun slapp leppene mine og kikket opp på meg.
«Hva skal jeg gjøre nå? Jeg vil ikke være her mer.» Sa hun. Jeg nikket og hakket leppene mine mykt mot hennes igjen i et kort sekund.
«Vi drar tilbake til USA, så får vi tenke ut noe der. La oss pakke med oss en del, vi vet jo ikke hva som kan skje...»
«Jeg vil ikke tilbake hit, jeg flytter ut.» Sa hun bestemt.
«Men du har ikke snakket med dem om det.» Jeg følte meg dum som sa det, men det var jo sant. De var foreldrene hennes, og uansett hvor mye jeg hatet moren hennes, fortjente de å vite det.
«Jeg drar uansett.» Hun kikket inn i øynene mine og rett inn i meg. Jeg nikket stille.
«Jeg skal passe på deg, for alltid.» Sa jeg og kysset henne mykt og lenge. Hun smilte idet en tåre dryppet fra øyekroken hennes.
«Takk. Jeg trenger deg mer enn jeg trodde jeg noen gang kom til å trenge noen.» Sa hun og rødmet. Jeg strøk henne over kinnet, og kunne kjenne blodet strømme under huden hennes. Hånden min var kald mot henne.
«Og jeg kommer til å være her uansett om du trenger meg eller ikke. Jeg vil bestandig passe på deg, selv om du ikke trenger min beskyttelse så vil jeg være der.» Hvisket jeg hest.
«Jeg elsker deg.» Sa hun og kysse meg. «For alltid.» 

553363_450167195005056_1757442759_n_large

Tusen millioner takk for at dere støtter meg og vil kjøpe boken min når den kommer ut! Dere aner ikke hvor mye det faktisk betyr <3 Jeg gleder meg så utrolig mye! Og ble overrasket over at så mange av dere kommenterte og sa at dere ville kjøpe boken, at jeg skrev fint og lignende. Ble så himla glad!!! Fikk noen spørsmål, men vet ikke så mye enda selv, lager et informasjons-innlegg når ting nærmer seg :)

Her er info innlegget om boken for de som ikke har lest det enda...

Beklager for at dette kapittelet også var litt kort, men det er skrevet i all hast, og jeg har i tillegg skrivesperre for tiden (derfor har jeg ikke oppdatert så mye). Drar til Røros idag, skal prøve å få skreved noe der oppe, men vær litt tolmodige med meg. Kommer nok snart tilbake med mange bedre kapitteler igjen med skildringer og lignende, bare føler ikke at skrivingen min er så bra for tiden... Dere hører nok fra meg i løpet av uka, lar dere ikke glemme meg så lett ;) Kan til og med hende jeg skriver noe i bilen på vei opp idag, så følg med senre idag eller i morgen, legger nok ut noe <3

Det har faktisk vært flere av dere som har spurt om jeg kan lese ting dere har skrevet, både for en stund tilbake og nå nylig, og jeg sier ja til det altså selvfølgelig, det er jo bare koselig! Så om du har noe du vil dele av ting du har skrevet eller lignende, så bare si ifra, eller send det til stinekau@hotmail.com , så skal jeg lese det :)  Det kan være alt fra en fanfic, novelle, dikt bok, you name it... Og ikke vær redd for å gjør det, dere aner ikke hvor glad jeg er i å lese, så det er bare kjempe gøy å lese noe av det dere har skrevet også <3

Likte dere kapittelet?
-Stine 

14 kommentarer

Mariaa!

30.07.2012 kl.10:41

åååååh, jeg eelskeer historienee dineee <3333

løøve sier jeg bare, du skriver som alltid helt fantastisk! satt med klump i halsen under hele innlegget!

meeer! (sorry for kort kommentar ,men jeg skal på naprapat-time så jeg rekker ikke skrive mer!)

Sara

30.07.2012 kl.13:52

Du imponerer som alltid. Jeg likte dette kapittelet. Mye følelser <3

Aasne

30.07.2012 kl.15:30

Kjempe bra! Elsker flyten i kapittelet! Kjempe bra igjen!

Også elsker jeg The Fray! :D hahahha

Jeg er helt målløs etter alt med boka og sånt, du er blitt så proff jo! Ufattelig bra, og du fortjener det, så sykt!

Directionstorys

30.07.2012 kl.15:39

Aasne: Takk! Elsker The Fray jeg også <3 Proff og proff, hahaha... Men jeg får i alle fall gjord det jeg drømmer om :) <3

Synnøve

30.07.2012 kl.18:30

Dette innlegget var utrolig godt skrevet, jeg likte det og er 100% sikker på at alle andre som leser bloggen din også gjorde det :-) er glad på dine vegne for at du få gjøre drømmen din! Du er utrolig flink, du har et talent, helt klart.

Maria Oterhals

30.07.2012 kl.18:44

Likte dette kapittelet jeg :D

Aasne

30.07.2012 kl.20:44

haha, PROFF jeg mener det! :D A Dream Come True!

Annie :*

30.07.2012 kl.21:25

OMG! Drit bra!

MERE <3

Hege-Eline

31.07.2012 kl.12:54

Elsker kapittelet, følelsene, alt som skjedde <3

du imponerer alltid ;)

Helle O :D:D

31.07.2012 kl.13:11

Sikkelig bra :* Mere--

Anne :)

31.07.2012 kl.15:59

HEi,lenge siden sist!

Veldig bra skrivd, jeg liker alle ordene som beskriver ting, kjempe bra :) Du har et tallent der altså :)

mere <3

Ida Elisabeth.

01.08.2012 kl.01:08

Stine har gjort det igjen! Slått igjennom med et av sine mange fantastiske kapitler!

Susanna :)

01.08.2012 kl.17:16

MERE, VELDIG BRA <3

Maria cbr

02.08.2012 kl.11:32

Meeeeeeeeeeeer!!!! :D

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits