A story to remember... kapittel 19.

Hyggelig med flere medlemmer i facebook gruppa til blogen HER! Da får dere vite hver gang jeg har lagt ut et nytt kapittel, og litt annet :)


Kapittel 19: Harry!
Følelsen av å ha glemt noe så viktig at det kan være livsendrende for deg er en grusom følelse, kanskje spesielt når du ikke har blanke ideen om hva du kan ha glemt. Jeg våknet opp tidlig på morgningen, bussen var stoppet og var fylt med tung pusting og lav snorking. Forsiktig skjøv jeg meg opp av sofaen og løftet på armen Harry hadde rundt meg, før jeg raskt tok på deg en hettegenser og en joggebukse og listet meg ut i den klare morgenluften. Jeg strakk meg godt, lukket øynene og lot huden min suge til seg solstrålene. Fuglene kvitret lett og lystert og fikk meg til å smile. Det var så beroligende og fikk meg til å glemme alle bekymringer. Alle de bekymringene som jeg burde tenke på. Jeg sukket ved tanken, og følelsen jeg hadde våknet med innhentet meg igjen. Jeg fant frem mobilen min og gikk inn på kontakter. Det var kanskje på tide å ringe hjem for å oppdatere dem litt.

«Jo, hvorfor har du ikke ringt før?! Jeg savner deg så!» Annabells stemme fikk meg til å smile. Den tynne, men søte lyden av en jentes klaging, ikke ulikt min søster.
«Hei. Unnskyld, men det har vært utrolig mye som har skjedd rundt meg.» Unnskylte jeg meg og la til et lite sukk.
«Jeg skjønner. Mor og far er bekymret for deg, forresten. Jeg overhørte dem på kontoret i går.» Sa hun og dempet stemmen mens hun snakket. Jeg kunne se for meg figuren hennes der hun sikkert satt på rommet sitt og kikket ut av vinduet. Jeg kunne se de fuktige krøllene hennes for meg mens de tørket oppslått i en høy hestehale, ventet på å bli gjemt vekk i en stramm dott. Jeg kunne se danseskoene hun fiklet med, klærne hun hadde lagt klar på sengen mens hun satt i den lyserosa badekåpen sin. Jeg kunne se fjeset hennes for meg, de smale leppene, de brune øynene og den spisse nesen. Huden hennes som var blekere enn normal; redd for at mor eller far skulle overhøre samtalen vår.

«Hva sa de?» Spurte jeg og bet meg i leppa. Om mor var bekymret for meg så var det noe fryktelig galt. Hun var nok bare bekymret for dansingen, og om hun gjorde det rette ved å la meg dra til USA. Hadde jeg riktig så var hun nok bare bekymret for oppvisningen sin, og mitt innslag til det. «Herregud, det er innslaget er det ikke?!» Stønnet jeg mens jeg forsiktig masserte den ene tinningen min. Hvordan kunne jeg glemme det? Hvordan kunne jeg glemme noe som var så utrolig viktig, og den eneste grunnen til at de lot meg gå. Jeg skulle bruke masse tid på å trene, selv om jeg allerede gjorde hele dansen uten en eneste feil, så kunne jeg forbedre meg i mors øyne. Hittil hadde jeg bare trent en gang, og det var ikke nok.
«Ja. De var usikker på om du trente så hardt som du sa du kom til å gjøre. Far var irritert, og sa at de burde komme på besøk å sjekke om du hadde trent...» Plutselig ble hun stille, og jeg viste hun tenkte seg om. «Du har ikke trent, har du vel?» Hvisket hun. Jeg svelge unna klumpen i halsen min.
«Nei.» Sa jeg svakt, prøvde å holde igjen ordet, men sannheten kom ut. Annabell sukket.
«Hva skal du gjøre?» Spurte hun meg. Det spurte jeg meg selv også; hva skal jeg gjøre?! Om ikke alt var perfekt kom mor aldri til å la meg få dra noen steder igjen. Hun kom til å holde meg som sin dansende-fange, spinne meg inn i piruetter og lime meg fast til rosa strutteskjørt. Og aller verst så kom hun til å ta bort livet mitt. Hun kom til å stryke Jazz og Hiphop av listen min, skrive ballett på hele timeplanen. Hun kom til å gjøre rede for at jeg kvittet meg med Noah, og ikke minst Harry. Harry! Dette kom ikke bare til å påvirke meg, men det kom til å påvirke personer jeg elsket også. Mor kom til å være mye strengere med Annabell og gjøre det helt sikkert at hun ikke ble som meg. Jeg kom til å måtte skyve Noah vekk, og han hadde ingen andre enn meg. Også var det Harry, min kjærlighet. Jeg kom til å måtte knuse både meg selv og han for å tilfredsstille mor. Det var noe jeg bare ikke aktet å gjøre...

«Jeg må starte nå, selv om jeg ikke har lyst. Det er det eneste jeg kan gjøre.» Sa jeg. «Ikke si noe til mor om det Annbabell, da er jeg død.» Stemmen min brakk på slutten og ble hes og ustemt. Bare tanken på å miste Harry fikk meg til å blø innvendig.
«Selvfølgelig ikke!» Sa hun. «Men jeg må gå, jeg må gjøre meg klar til en time.» Sa hun. Jeg nikket og sukket.
«Jeg er glad i deg, lillesøster.» Mumlet jeg og bet meg i leppen for å ikke gråte.
«Jeg er glad i deg også, Jo. Ha det fint!» Svarte hun.
«Hade.» Mumlet jeg og senket mobilen ned fra hodet mitt.  Hva skulle jeg gjøre nå?

558415_500270293320998_1065595656_n_large
Like perfekt fortsatt! 
Tenkte at jeg på en måte skal ha et lite maraton idag (om jeg kan kalle det det...). Jeg legger ut en del til idag, om dere klarer åtte-ti kommentarer før klokka blir sju, altså om to timer. Derfor ble denne delen litt kort ;)
Om noen av dere gidder, så har jeg bestemt meg får også å blogge om hverdagen min på den andre bloggen. Postet et innlegg der istad om litt om meg, om dere er nysgjerrige på hva jeg driver med på fritiden og slik, litt fakta og sånt, så ta en titt om dere gidder og legg gjerne igjen en kommentar, hadde betydd mye <3 Http://youngwriter.blogg.no   

8-10 kommentarer før klokka 7 = enda en del idag! 
Var denne delen grei?
-Stine 

11 kommentarer

Nora

24.07.2012 kl.17:13

Du skriver så fantastisk og hver gang jeg leser delene dine så sørger jeg alltid for at jeg har på en romantisk kjærlighetssang før jeg starter på å lese. Jeg liker ikke å lese bøker , men hvis du hadde laget en bok så hadde jeg garantert lest den. :)

Directionstorys

24.07.2012 kl.17:18

Nora: Takk takk takk! Gjør deg klar til å lese en bok i fremtiden, hahaha :) Målet mitt er nemlig å gi ut minst en bok før jeg dør :) Tusen takk, utrolig søtt sagt av deg <3

andrea

24.07.2012 kl.17:18

selv om kapitlet var kort betyr det ikke at det var dårlig! for det var det ikke i det hele tatt <3 du er så utrolig flink! du må aldri slutte å skrive!

så håper jeg de andre er flinke til å kommentere, ellers så gjør jeg det!

andrea

24.07.2012 kl.17:36

<3

24.07.2012 kl.17:50

Mer!

Det var kjempe bra!

-Avril

Embla Akselberg

24.07.2012 kl.17:54

meer! :DD <33

Aasne

24.07.2012 kl.18:04

BRA!! Hva skal hun gjør?!? TRENE, selvsagt ;) Jo må ikke miste Harry, not yet...

Kjempe bra del :) Kanskje du kan skildre litt mer? Ikke for å være slem eller noe, men jeg savner det litt... Kanskje du kan tvinne det inn, du er jo så flink på sånt :D Skildring av følelser og litt sånn, men selvfølgelig må du bare se ;)

Og den forrige delen var så bra :DDD Alt var supert med den :D

MER :D

Directionstorys

24.07.2012 kl.18:14

Aasne: Takk! Ja jeg vet, skildrer ikke like mye lengere, men av en eller annen grunn så finner jeg det vanskelig å skildre ting i denne historien... Vet ikke hvorfor, og vil finne nye måter og skildringer, så det er nok derfor. Takk for at du sier ifra, tar det bare som konstruktiv kritikk, noe jeg syntes er bra dere gir meg. Da kan jeg forbedre meg, noe jeg håper på å gjøre :) Takk for at du er ærlig, det betyr mye <3

Mariaa!

24.07.2012 kl.18:39

your writing is great like always!

meer! :D<3

Hege-Eline

24.07.2012 kl.20:15

Like bra som alltid ;) <3

Tonje

24.07.2012 kl.20:54

Meeer! <3

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits