A story to remember... kapittel 18.

Les uner bildet om du lurer på det korte fraværet mitt, forholdet til Harry og Jo og lignende ;)


 Kapittel 18: Kortspill VS kysseleken.

Jeg skiftet urolig beinstillingen min og pustet tungt ut mens jeg kjente hvordan hendene mine ble klamme. Skrikene og hylene som egentlig umulig skulle virke irriterende i ørene mine, dro ut grensene og lot trommehinnene strekke seg i ørene mine. Jeg bet meg nervøst i leppa mens jeg så de avsluttet sangen, skrikene ble høyere og guttene bukket og vinket til publikum. Crewet til guttene gjorde seg klare, deriblant meg, og gliste til dem idet de kom løpende av scenen.
«Godt jobba gutter!»
«Fantastisk!!»
«Her, drikk litt vann!» Kommandoer og gratulasjoner ble slengt rundt dem, men guttene var så oppspilt at de ikke enset folkene en gang. De holdt rundt hverandre, hoppet opp og ned i en tett klynge mens de smilte, lo og gliste til hverandre. Ingen kunne klandre dem; showet hadde vært fantastisk, faktisk et av de beste de hadde gjort, og vi var alle like stolte av dem.

«Utrolig bra gutter, og dere klarte dansingen supert!» Jeg klappet Liam på ryggen og smilte varmt til dem alle etter at de hadde roet seg litt og folkene rundt var strømmet både hit og dit for å ordne.
«Takk.» Smilte Liam og ga meg en klem, før Niall skulle til å gjøre det, da jeg plutselig kjente to hender på hoftene mine.
«Kom her.» Hvisket Harry i øret mitt, fikk meg til å grøsse, før han snudde meg rundt og krasjet leppene sine mot mine. Han la hendene sine rundt meg og klemte meg hardt mot seg. Jeg kunne kjenne hjertet hans dunket i brystet, noe som fikk meg til å smile mot leppene hans. Han smilte han også, før han trakk seg unna og begravde ansiktet sitt i nakkegropen min og lo stille. Jeg strøk han over ryggen og slapp uten en kort lapper jeg også.
«Jeg bare viste det!» Hørte jeg Louis skrek bak oss. «Jeg sa det var noe mellom dem, sa jeg ikke?! Joda, jeg sa det. Ha! Ta den gutter!!» Skrek han, før han kom bort til Harry og meg og ristet i oss begge. Jeg lo og smilte til Louis mens jeg klemte Harry tettere inntil meg, begravet ansiktet mitt i krøllene og trakk inn den nydelige duften av håret hans.
«Hvordan skjedde det?» Spurte Liam som kom opp ved siden av oss. Harry kikket opp og tok heller hånden min mens han stilte seg ved siden av meg. Han smilte ned til meg, et av de smilene hans som får magen min til å gå helt i spinn. Sommerfuglene befant seg ikke lenger bare i magen, men i hele meg. Jeg kunne kjenne rødmet blusset opp i kinnene mine, og jeg kikket fort i bakken for å skjule mitt røde ansikt. Harry fniste, før han kysset meg på kinnet og så på Liam igjen.
«Lang historie kort: Gikk tur, kysset, daten, kysset igjen, tårer, flere tårer, snakket ut, også dette!» Han bøyde seg ned og kysset meg på kinnet igjen.
«Det ga mening...» Sa Zayn ironisk, noe som fikk Niall til å le. Jeg himlet med øynene og smilte forsiktig.
«Jeg syntes det er søtt.» Sa Liam og klemte meg hardt og lenge, før han klappet Harry på ryggen og blunket til han.
«Pass godt på henne da.» Sa Niall og klemte meg også, etterfulgt av Zayn.
«Med hele mitt liv og hjerte.» Sa Harry og kikket meg dypt inn i øynene.

***
«Har du en åtter?»
«Ja.»
«Takk.»
«Har du noen treere?»
«Nope.»
«Jeg vet du har det! Jeg så det istad!» Louis slang kortene på bordet og reiste seg opp for å få tak i mine. Jeg dro dem fort til meg og kikket forskrekket på han.
«Så du innrømmer at du jukset?!» Gispet jeg.
«Ikke like mye som deg.» Påpekte han. «Kom igjen, gi meg de treerne!» Jeg blåste litt av håret som hang over øyet mitt og slang like gjerne alle kortene på Louis.
«Der har du dem.» Furtet jeg, før jeg reiste meg fra bordet vi satt ved og masskjerte av sted lengere innover i bussen. Jeg kunne høre Louis fulgte etter meg, grunnet hans glade fottrinn mot gulvplankene og hans irriterende plystring. Jeg snudde meg og stirret dumt på han. «Slutt å følge etter meg!» Vinte jeg, før jeg løp til enden og slang meg ned over Harry, som lå i en sofa og holdt mobilen sin i hendene.
«Ouch!» Klynket han idet all min vekt traff han. Han knep øynene igjen og dro meg ned på siden av han, slik at jeg lå i armkroken hans. Han kikket på meg og ristet på hodet der jeg prøvde å gjemme meg under armen hans. «Lou, neste gang lar du hun vinne!» Lo han idet Louis dukket opp. Han slang seg ned i sofaen ovenfor oss og gliste.
«Hun jukset!» Sa han. Jeg stakk hodet frem og skulte på han.
«Som om ikke du gjorde det.» Jeg la meg opp på brystet til Harry og fiklet litt på kanten av genseren hans. Stoffet kilte over fingertuppene og luktet nyvasket og deilig; en blanding av Harrys lukt og vaskepulver. Harry hadde en slik varm lukt, som på en eller annen rar måte varmet i nesen når man trakk den inn. Og dager han ikke brukte parfyme, som i dag, var det bare noe med lukten hans som fikk meg til å ville sniffe på han hele tiden. Jeg vet det høres rart ut, men hadde du luktet den søte, milde og beroligende duften av han hadde du garantert gjort det samme...

«Lukter du på meg?» Humret Harry og kysset meg på pannen. Jeg rødmet og strøk fjeset ned mot brystet hans igjen for å trekke et drag gjennom nesen. Harry lo enda mer.
«Du lukter så godt.» Mumlet jeg og fniste, før jeg satte meg litt opp og bøyde meg ned over han for å kysse han. Han lente seg på albuene og strakte seg opp mot meg for å møte meg på halvveien. Med ett leppene våre strøk over hverandre kunne jeg kjenne sommerfugler, hjerter, hvem vet hva, danset gjennom meg. Han ga meg en slik flodbølge av lykke og varme hver gang han rørte ved meg, spesielt hvis det var de lyserosa leppene hans det var snakk om. De var så myke, men fortsatt rue og litt harde mot mine, slik som guttelepper skal være. Jeg satte meg over han, hvert bein på hver sin side av hoftene hans og la meg over han. Han snek hendene sine rundt midjen min og klemte kroppen min mot sin. En så perfekt match! Leppene våre beveget seg smidig og i takt, lekent og voksent på én og samme tid. Hodet mitt begynte å snurre, delvis av mangel av luft og delvis effekten Harry hadde på meg. I hans armer og under hans berøring stoppet verden opp, jeg mistet meg selv til han og tenkte nesten ingen ting annet enn at dette var riktig, og det var verdens mest deilige følelse i hele universet.

«Så...» Louis dro ut ordene, der han satt for seg selv i sofaen. Jeg hadde helt glemt at han var der, noe det virket som om Harry også hadde. Fort trakk vi oss fra hverandre og pustet tungt idet jeg la meg tilbake i min posisjon i armkroken hans. «Blir du med å spille en runde til, eller skal jeg la kjærlighetsguden gi deg alt han har å by på?» Lo han og blunket til meg.
«Hvordan vet du egentlig hva han har å by på?» Spurte jeg skeptisk, og litt redd. Harry brøt sammen i latter og krøllet seg mot meg mens han holdt seg til magen. Jeg så en ildrød farge sakte malte seg over ansiktet til Louis og han blunket fort.
«V-vel, jeg gjør ikke det, men... Jeg kunne jo tenkte meg det...?» Stotret han. Jeg gliste ondt.
«Så det er det du går rundt å tenker på om Harry, hæ? Louis, jeg tror du tar den Larry Stylinson greia litt for seriøst.» Ertet jeg. Harry gispet etter luft, før han lo hardere enn noen gang. Louis fnøs, før han hev en pute bort på meg.
«Slutt Jo! Du er ikke morsom!» Freste han.
«Jeg syntes det.» Presset Harry frem og rullet av sofaen, før han fortsatte sin latterfase nede på det kalde gulvet. Han var så søt når han lo, han ble plutselig bare en liten gutt. Han hadde en ukontrollert og hakkete, hes latter. En latter som fikk hver og en til å ville le med han. Noen små rynker la seg over nesen hans, og han myste med øynene mens munnen hans åpnet seg halvt og to perlerader i hvitt viste seg fult og helt. Han så absolutt helt nydelig ut!

«Det holder for meg.» Jeg trakk på skuldrene og blunket til Louis, som himlet med øynene og reiste seg.
«Jeg tar det som at du heller vil leke kysseleken enn å spille kort med meg?»
«Ikke tvil på det.» Smilte jeg, før jeg akte meg ned på gulvet til Harry og dro hodet hans opp i fanget mitt mens jeg så latteren roet seg.
«Jaja, ikke kom løpende til meg når du blir skuffet.» Han trakk på skuldrene og skulle til å gå ut rommet da en latter unnslapp meg.
«Nok en gang; hva vet du om at jeg vil bli skuffet?» Louis snudde seg sakte, ble enda rødere og mumlet ett eller annet om «umoden liten snørrunge», før han gikk fremover i bussen igjen og dro Niall ut av sengen og med seg bort til bordet med alle kortene på. Jeg gliste fornøyd og kikket ned på Harry igjen.
«Der eide du han, ass.» Lo han og kysset meg på halsen.
«Ikke undervurder munnen min.» Lo jeg. Harry lo, før han kikket på meg og hevet øyenbrynene sine et parr ganger og lente seg mot meg.
«Det gjør jeg ikke heller.» Hvisket han flørtende til meg, før han dro meg med opp på sofaen igjen.
«Eww, tenker gutter bare dirty eller?» Grøsset jeg. «Jeg mente det ikke sånn!» Harry lo.
«Jeg er tenåring!» Unnskylte han seg.
«Fortsatt...» Mumlet jeg idet munnen hans nærmet seg min.
«Jeg bare tullet med deg.» Blunket han, før han kysset meg mykt.
«Godt å vite.» Mumlet jeg, før jeg kysset han tilbake. 

548305_406675609368785_1826849705_n_large

Hei! Jeg vet, jeg postet ikke noen del igår :( Men jeg har to grunner! For det første så overnattet jeg hos ei venninne, og da fikk jeg jo ikke skrevet noe, og for det andre så var det 22 juli og ja.... jeg bare følte ikke for å skrive, og jeg dro på minneskonserten istedefor. Det er en så trist dag, og jeg følte ikke for å skrive noe da. Tror dere forstår, håper i aller fall det...

Men over til noe litt koseligere: HAPPY 1D DAY, alle sammen <3 Tenk at det er 2 år siden de ble satt sammen til et band, kan nesten ikke tro det! De har oppnådd så mye, og jeg føler meg så stolte av dem! Håper dere alle får en fin dag idag, og tenker masse på verdens beste gutter <3

Og det var vist ikke alle som skjønte hva som foregikk i sist kapittel, så da forklarer jeg det fort: I dette kapittelet tror jeg det kommer ganske godt frem hva Harry føler, men det har også en sammenheng med dette kapittelet (det gir kanskje litt mer mening nå). Det er derfor Harry hadde så vanskelig for å innrømme for guttene at han likte Jo, fordi han kunne ikke fortelle dem at han nesten ikke viste hvor høyt han elsket henne, og mere til. Og når Jo fortalte han at hun elsket han så ble han så glad, men fortsatt forvirret, og viste ikke hva han skulle svare tilbake. Hvordan kunne han forklart henne at han ikke bare elsket henne, men så mye mer enn det?! Og gjennom forige kapittel, altså den siste dagboksiden, så har de begge innrømmet følelsene for hverandre. De elsker hverandre like høyt begge to, og kan nesten ikke sette ord på hvor mye den andre betyr. (hele greia er litt klisjè, men det er litt søtt og romantisk da, eller?) :)

Tusen takk for alle kommentarene! Dere er de beste englene i hele verden! <3 
Klarer dere 15 kommentarer?
Hva syntes dere om kapittelet?
-Stine :)

17 kommentarer

Embla Akselberg

23.07.2012 kl.17:29

Kjempe bra del!! Utrolig søtt!!! <3

MER! :DDD

Embla Akselberg

23.07.2012 kl.17:30

BTW; Happy 1Dday!! :D

Mariaa!

23.07.2012 kl.17:43

så søt del! du er så flink! ;*

happy 1D day til deg og!

Anonym

23.07.2012 kl.19:20

Happy 1Day;D

Gleder meg til mer :D

Hege-Eline

23.07.2012 kl.20:45

Selvfølgelig skjønner man at du ikke skrev noe i går, hadde ikke gjort det jeg heller, og jeg syntes ikke at vi skal forvente et kapittel hver dag. Det er jo du som skriver, og du skal ha glede av det ;)

Elsket kapittelet, og syntes det var litt morsomt at Louis ble litt sur :P Og det var også litt kult at du dro frem Larry Stylinson.

Og hvordan du skriver da Jo luktet på Harry var fin... Et morsomt kapittel ;) <3

Directionstorys

23.07.2012 kl.20:50

fangirl1D: Takk, glad du forsto det :)
Haha, jo takk, Larry forever selvom det desverre ikke er det, men man kan jo håpe ;) Tusen takk, glad du likte det :) <3

andrea

23.07.2012 kl.22:08

du er dritflink! elsker alt du skriver <3 dette ble vel et mer muntert kapittel, det har jo vært noen kapitler om tankene til de begge og sånn nå så det er godt med et som letter stemningen litt! :))

andrea

23.07.2012 kl.22:09

er jeg som er andrea ja, har begynt å blogge igjen :))

Directionstorys

23.07.2012 kl.22:17

andrea: Det var akkurat det jeg også tenkte! Måtte lette litt på stemningen i historie ettersom jeg har skrevet noen litt triste deler :) Kult at du har begynt å blogge igjen, skal lese den jeg vettu :) <3

andrea

23.07.2012 kl.23:44

<3

Maria c.b.r

24.07.2012 kl.09:14

Kjempe bra!!!! Meeeer!!! <33

julie

24.07.2012 kl.09:46

mer! gleder meg til neste;)

andrea

24.07.2012 kl.11:13

<33

Aasne

24.07.2012 kl.11:40

Kjempe bra!! Jeg synes denne delen var såååååååå skjønn!! Utrolig koselig! :D Nå ble jeg glad! Og lille perverse Harry! Haahahh... Jeg har et bilde av Harry og Niall, der det står: Niall: "Everyone thinks that i am the youngest one of us, even though it is Harry!" Louis: "That is because you are cute and Harry is a pervert". Jeg følte denne lille kommentaren passet sykt bra til gjengen. Og Liam som er så god og snill. Og furte Louis... Utrolig bra skrevet!

Og jeg skjønner at du ventet med å skrive delen pga 22/7. Det var veldig godt tenkt! Jeg er veldig glad for at du ventet, takk! Du er en ordentlig snill og omtenksom jente, Stine <3

Annie :*

24.07.2012 kl.12:10

Nydelig! Så morsomt!! hihih <3<3<3 :)

MERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Directionstorys

24.07.2012 kl.12:49

Aasne: Haha, ja, der har du guttene våre ;) <3 Tusen takk! Leste kommentaren for ca en halvtime siden og etter det gikk jeg og tenkte på den hele tiden! Du er utrolig snill og morsom når du kommenterer! :)
Takk, glad du forstod at jeg ikke følte for å skrive den dagen. Og takk igjen, hehe :)

Aasne

24.07.2012 kl.16:18

Haha, takk til deg også :D

Skriv en ny kommentar

Directionstorys

Directionstorys

16, Skien

Hei! På denne bloggen legger jeg ut historier om One Direction. Akkurat nå skriver jeg historien A story to remember, som er om Harry! Håper du liker historien og kommenterer <3


  Jeg heter Stine, er 16 år og kommer fra Skien. Jeg er en stor Directioner, og laget derfor denne bloggen i april 2012. Elsker å skrive, og denne bloggen er en fan fiction blogg for One Direction.

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » 1D Noveller
 • » A story to remember (Harry)
 • » Blogg
 • » Don't let go 2: Please stay (Niall).
 • » info
 • » konkurranse
 • » My secret
 • » Pinky promise (Harry)
 • » Snøstorm (Zayn).
 • » Still The One (Louis)
 • » what makes you beautiful (Louis)


 • Arkiv

  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012

  hits